Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Studenta je 'zeznula' publika, a doktor će nastaviti idući tjedan

None Foto: hrt 12

U novoj epizodi emisije 'Tko želi biti milijunaš', Roko i Antun imali su najviše sreće i osvojili 'najbrži prst'. Antun je otišao kući s 32 tisuće kuna, a doktor medicine će svoju avanturu nastaviti za sedam dana

U još jednoj epizodi kviza 'Tko želi biti milijunaš?', kojeg vodi Tarik Filipović (47), predstavilo se šest kandidata, a najbrži prst imao je Antun Pervan.

POGLEDAJTE VIDEO: 

  

Pervan je student kroatistike i portugalskog jezika na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a na prva tri pitanja odgovorio je bez razmišljanja. Na pitanje 'Ime koje nam životinje otkriva čime se ona hrani', Antun se dvoumio. Uz malu Tarikovu pomoć student je prešao prvi prag. 

Foto: HRT

Na pitanju za 8.000 kuna koje je glasilo 'Kojih je životinja 1955. u Hrvatskoj pobrojano oko 353 tisuće. a 2018. oko 24 tisuće?' Pervan je 'zapeo' i iskoristio joker 'pola-pola'. Nakon što su ostala dva ponuđena odgovora: 'konja' i 'krava', Antun je bez razmišljanja odgovorio točno - konja. 

Foto: hrt

Na pitanju 'Koju su prijelaznu nagradu osvojili Gusari iz Komina, pobjednici ovogodišnjeg Maratona leđa?', Antun je odlučio iskoristiti joker zovi. Nazvao je oca koji je odmah ponudio točan odgovor - Domagojev štit. 

Foto: hrt

Nakon što je osvojio sigurnih 32 tisuće, Antun je 'zapeo' na pitanju za 64 tisuće kuna koje je glasilo 'Koliko je ljudi ukupno, prema Knjizi postanka, preživjelo potop?'. Pervan je odlučio tražiti pomoć od publike koja je glasala za odgovor pod slovom C. Publika je ovaj put pogriješila, a Antun je otišao kući s 32 tisuće kuna. 

Foto: hrt

Na idućem brzom prstu najbrži je bio doktor medicine Roko Škrabić. Uz Tarikovu malu pomoć na drugom pitanju, Roko je bez problema prešao prvi prag i osvojio sigurnih tisuću kuna. 

Foto: hrt

Na sedmom pitanju koje je glasilo 'Koji je stručan naziv biljnog roda blitva', Roko nije znao točan odgovor. Iskoristio je joker pola-pola, a nakon što su ostala samo dva ponuđena odgovora bez razmišljanja je odgovorio - Beta. 

Foto: hrt

Na pitanju 'Tko se u prvom hrvatskom književnom časopisu 'Danici' isprva potpisivao kao Ilir iz Štajera, Roko je odlučio tražiti pomoć publike koja je ovaj put točno odgovorila. 

Foto: hrt

Roko je došao do 11. pitanja, a zvuk sirena prekinuo je emisiju. Za tjedan dana doktor medicine ponovno će sudjelovati u kvizu i pokušati osvojiti vrtoglavih milijun kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Komentari (17)
  • Džabe sve, nije to više onaj nekadašnji "Milijunaš"! Nemoš vratiti prošlost.

    31. 10. 2019,   21:36
  • Pogledajte ljudi...nesto ovdje ne stima. Na pitanju gospodina Pervana sa zivotinjama, gospodin je uzeo pola pola, i ostali su mu odgovori c) konji i d) krave. odgovorio je c i pogodio, a sad na naslovnoj stranici clanka vidim drugu sliku, da mu je ostalo b)svinje i d)krave. Netko je nekaj ovdje montirao ljudi, milijunas prevara???

    31. 10. 2019,   23:13
  • Tarik je bio odličan u ovoj epizodi

    31. 10. 2019,   21:27