Obavijesti

Show

Komentari 17

Studenta je 'zeznula' publika, a doktor će nastaviti idući tjedan

Studenta je 'zeznula' publika, a doktor će nastaviti idući tjedan
12

U novoj epizodi emisije 'Tko želi biti milijunaš', Roko i Antun imali su najviše sreće i osvojili 'najbrži prst'. Antun je otišao kući s 32 tisuće kuna, a doktor medicine će svoju avanturu nastaviti za sedam dana

VIDEO

U još jednoj epizodi kviza 'Tko želi biti milijunaš?', kojeg vodi Tarik Filipović (47), predstavilo se šest kandidata, a najbrži prst imao je Antun Pervan.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

03:59

Pervan je student kroatistike i portugalskog jezika na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a na prva tri pitanja odgovorio je bez razmišljanja. Na pitanje 'Ime koje nam životinje otkriva čime se ona hrani', Antun se dvoumio. Uz malu Tarikovu pomoć student je prešao prvi prag. 

Na pitanju za 8.000 kuna koje je glasilo 'Kojih je životinja 1955. u Hrvatskoj pobrojano oko 353 tisuće. a 2018. oko 24 tisuće?' Pervan je 'zapeo' i iskoristio joker 'pola-pola'. Nakon što su ostala dva ponuđena odgovora: 'konja' i 'krava', Antun je bez razmišljanja odgovorio točno - konja. 

Na pitanju 'Koju su prijelaznu nagradu osvojili Gusari iz Komina, pobjednici ovogodišnjeg Maratona leđa?', Antun je odlučio iskoristiti joker zovi. Nazvao je oca koji je odmah ponudio točan odgovor - Domagojev štit. 

Nakon što je osvojio sigurnih 32 tisuće, Antun je 'zapeo' na pitanju za 64 tisuće kuna koje je glasilo 'Koliko je ljudi ukupno, prema Knjizi postanka, preživjelo potop?'. Pervan je odlučio tražiti pomoć od publike koja je glasala za odgovor pod slovom C. Publika je ovaj put pogriješila, a Antun je otišao kući s 32 tisuće kuna. 

Na idućem brzom prstu najbrži je bio doktor medicine Roko Škrabić. Uz Tarikovu malu pomoć na drugom pitanju, Roko je bez problema prešao prvi prag i osvojio sigurnih tisuću kuna. 

Na sedmom pitanju koje je glasilo 'Koji je stručan naziv biljnog roda blitva', Roko nije znao točan odgovor. Iskoristio je joker pola-pola, a nakon što su ostala samo dva ponuđena odgovora bez razmišljanja je odgovorio - Beta. 

Na pitanju 'Tko se u prvom hrvatskom književnom časopisu 'Danici' isprva potpisivao kao Ilir iz Štajera, Roko je odlučio tražiti pomoć publike koja je ovaj put točno odgovorila. 

Roko je došao do 11. pitanja, a zvuk sirena prekinuo je emisiju. Za tjedan dana doktor medicine ponovno će sudjelovati u kvizu i pokušati osvojiti vrtoglavih milijun kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

16:11
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao