Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stvorite svoju žensku oazu te kročite u drugačiju stvarnost

None Foto: Bojan Zibar 12

Kaptol Boutique Cinema by CineStar i ove jeseni oduševljava. Pokrenuta je 'Très Chic' filmska večer u koju su se brojne poznate Hrvatice zaljubile na prvi pogled

Sinoć je nova kino sezona u najšarmantnijem kinu u Zagrebu, Kaptol Boutique Cinema by CineStar započela s 'Très Chicom' - prvom od niza filmskih večeri namijenjenih ženskoj publici. U rasprodanoj boutique dvorani među brojnom ženskom publiku uživale su i poznate Hrvatice - Branka Krstulović, Marijana Batinić, Antonija Blaće, Daniela Trbović, Renata Sopek, Kristina Bradač, Ana Maras Harmander, Ana Begić Tahiri te mnogi drugi.

Foto: Bojan Zibar

'Très Chic' nova je ponuda Kaptol Boutique Cinema u koju ćete se zaljubiti na prvu jer u boutique kinu sve poprima još zanimljiviju dimenziju. Jednom u mjesecu stvorite svoju žensku oazu i zakoračite u drugačiju stvarnost. Ambijent u kojem se osjećate posebno svaki dan, baš te večeri upotpunite ženskim društvom koje je spremno opustiti se, posvetiti vrijeme sebi i zaokružiti ga odličnim filmskim naslovom.

Foto: Bojan Zibar

Filmske večeri koje se pokreću u novoj sezoni imaju limitiran broj sjedala, samo 56, jer se osim u WOW baru, održavaju u prekrasnoj ružičastoj boutique dvorani u kojoj je aktivna usluga Boutique Experience; budući da je riječ o boutique iskustvu koje se može doživjeti samo u Kaptol Boutique Cinema, u cijeni kino ulaznice uključeno je i piće u baru, tako da je doživljaj izlaska potpun. Uz to, svaka posjetiteljica 'Très Chica' dobiva poklone partnera - Bliss Institut, Mikeda i magazin kao što su Cosmopolitan, StoryBook ili Elle.

Foto: Bojan Zibar

Znate da zaslužujete izlazak, svoje vrijeme, piće s prijateljicama, mamama, kćerima, sestrama. Neka to bude ženski kružok koji vas čini sretnijima, upravo u Kaptol Boutique Cinema. Sljedeća Très Chic večer rezervirana je za 05.10.2017. kada će biti projekcija filma 'Snaga je u meni', redatelja Davida Gordona Greena.

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!