Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Styles je 20. rođendan slavio s Kendall Jenner u vili njena oca

None Foto: Instagram 4

Za razliku od prošle godine kada se zabavljao s prijateljima u društvu striptizete, član benda One Direction ove godine rođendan je proslavio samo u društvu djevojke

Umjesto zabave kod kuće u Velikoj Britaniji, član benda One Direction proslavio je 20. rođendan u društvu djevojke Kendall Jenner (18) u ljetnikovcu njezina oca Brucea Jennera u Malibuu. 

- Kendall je željela da mu rođendan ostane u posebnom sjećanju. Njezin tata Bruce posjeduje nevjerojatnu kuću u Kaliforniji s predivnim pogledom - otkrio je izvor blizak pjevaču. 

I dok je prošle godine Harry Styles (20) rođendan slavio u jednom londonskom klubu u društvu 39 prijatelja i striptizete, ove godine je svoj veliki dan odlučio provesti s polusestrom starlete Kim Kardashian (33) za koju se već duže vrijeme šuška da mu je djevojka. 

Istog dana, Harryjev rođak Ben Selley otkrio je da je pjevač dosad uvijek bio taj koga su djevojke ostavljale unatoč tome što je na glasu kao veliki zavodnik. 

- Harryja su cure uvijek ostavljale, on nije romantičan tip. Ima veliko srce i ne bi imao hrabrosti odbaciti djevojku, on je predobar - rekao je Ben o Harryju iza kojeg su veze s kolegicom Taylor Swift (24) i nešto starijim djevojkama kao što su Caroline Flack (34) i DJ-ica Lucy Horobin (34). 

- Kada je počeo izlaziti sa starijim ženama bio sam šokiran, no on je uvijek bio pravi Romeo. Godine mu nisu važne - rekao je Ben i dodao da je Harryju teško naći normalnu djevojku koja će ga uistinu voljeti. 

Pohvalio je njegovu majku Anne koja je zaslužna za njegove manire i priznao kako ona i ostatak obitelji nisu sretni zbog Harryjevih brojnih tetovaža na tijelu. 

Komentari (9)
  • Striptizeta zgodnija.

    2. 2. 2014,   19:28
  • super interesantna vijest

    2. 2. 2014,   19:42
  • one direction direktno u kuću njena tate, posvojiti će ga starletes femili..........................

    2. 2. 2014,   22:49