Obavijesti

Show

Komentari 56

Subašićeva mama o unuku: 'On je isti Danijel. Ima puno kose...'

Subašićeva mama o unuku: 'On je isti Danijel. Ima puno kose...'
8

Veliko slavlje spremalo se u kući Jove i Boje Subašić u Zagradu kraj Benkovca. Dva janjca iz vlastitog stada za počastiti sve prijatelje koji im dolaze na slavlje

VIDEO

Veliko slavlje spremalo se u kući Jove i Boje Subašić u Zagradu kraj Benkovca. Dva janjca iz vlastitog stada za počastiti sve prijatelje koji im dolaze na slavlje. Rodio se sin! Treći unuk i prvo dijete njihova Danijela, bivšega golmana hrvatske nogometne reprezentacije i Monaca.

Danijel (34) već u utorak ujutro sjeo je u automobil i uputio se u Zadar. Stalno je s ocem na telefonu, hoće doći piće, gdje je ovaj, muzika je već dogovorena... Beba ima 3 kilograma i zvat će se Antonio.

Subašić i Antonia su nakon 17 godina veze dobili prvo dijete
Subašić i Antonia su nakon 17 godina veze dobili prvo dijete

Saznajemo da je Danijel to odlučio, i to u čast svoje partnerice i velike ljubavi, Antonije (33), s kojom je skupa već 17 godina. Gledaju u susjedov mobitel slike unuka. Mali je crn, s puno kose.

- Takav je isti bio i moj Danijel kad se rodio. Ma baš isti! - kaže nam Boja. Drago joj je kad joj kažemo da mali ima njene oči. Ponosno nam pokazuje sliku svog Danijela kad je imao godinu dana. Mali, bucmasti, s kovrčavom kosom. 

Na ljeto, kad smo im dolazili u posjet slaviti pobjede 'vatrenih', Jovo nam je rekao:

- Rekli su mi. ‘Ćaća, nakon Svjetskog prvenstva odmah se bacamo u akciju’. Deset mjeseci nakon SP-a stigao je Antonio. Velika radost za cijelu obitelj Subašić. Vijest da će postati roditelji otkrili su u veljači, kad su šetali Zagrebom, a Antonia je pokazala trudnički trbuščić. Par je zajedno već 17 godina, a zbog nogometaša se Antonia preselila u Monte Carlo, gdje on igra. Upoznali su se još dok je branio za Zadar i postao član mlade reprezentacije. Ona je u Zadru završila pedagogiju na Filozofskom fakultetu. Puno puta je Subašić istaknuo kako mu je Antonia najveća podrška u životu i karijeri. Prati sve njegove utakmice, a tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji navijala je iz Zadra.

- Moja žena, moja stijena, moja kraljica. Ljubav se zove imenom tvojim - napisao je jednom prilikom Subašić na Instagramu.
Obožavaju je i roditelji nogometaša jer odlično kuha i domaćica je.

- Ma super je ona cura, prva liga. Baš je dobra i draga, pravi izbor za našeg Danijela - rekao je Danijelov otac Jovo, a majka Boja se nadovezala:

- Pojede sve što ona skuha, dobro joj ide. Dođu nam u posjet, ali nikad praznih ruku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:20

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...