Obavijesti

Show

Komentari 113

Tihana iz 'Ljubavi na selu': Ma samo što dalje od tog kupleraja

Tihana iz 'Ljubavi na selu': Ma samo što dalje od tog kupleraja
4

Tihana je tražila da ju izbrišu iz serijala, a ističe i da se produkcija bezobrazno ponijela prema njoj. Kako kaže, ne bi se više prijavila u show ni da joj za to plate

VIDEO

Bivša kandidatkinja showa ‘Ljubav je na selu’ Tihana Trglačnik požalila se na društvenim mrežama na tretman koji je imala u emisiji.

- Zašto su me uopće utrpali kod Dragana, trebala sam kod Ljube, napisala je ova modna dizajnerica.

Tihana je sudjelovala u realityju i natjecala se za srce Dragana Ljiljaka (35), koji ju je izbacio već kod prvih eliminacija.

- Kako će uopće Tihana pronaći ljubav, kad joj ne daju ni da bira kandidata - pisali su joj gnjevni gledatelji. Tihana tvrdi da je u posebno teškim uvjetima ušla u emisiju jer joj je majka imala lakši moždani udar. Producenti navodno nisu imali razumijevanja pa je Tihana morala trčati na snimanje direktno iz bolnice.

Senka iz 'Ljubav je na selu' na krovu Macole zapjevala publici
Senka iz 'Ljubav je na selu' na krovu Macole zapjevala publici

- Vozila sam s viklerima na glavi do tamo, čovjek na naplati cestarine je umro od smijeha. Dakle, direktno iz svog automobila odmah na upoznavanje s kandidatom. Nije baš bilo nimalo ugodno - tvrdi Trglačnik, koja je navodno jedva uspjela organizirati medicinsku sestru da bude uz njezinu bolesnu majku. Nakon što se bivša kandidatkinja na satiričnim stranicama na društvenim mrežama susrela s ružnim komentarima, odbrusila im je da je “pristala na show, ali nije pristala na ismijavanje i ponižavanje”. Trglačnik je otkrila i da je požalila što se prijavila u emisiju pa je navodno tražila da je izbrišu iz serijala.

- Zapravo nitko ne zna da sam nakon snimanja tražila da me brišu, jer je Batinićka bila bezobrazna prema nekoliko kandidatkinja - napisala je Tihana na Facebooku. Otkrila je i da ju je 'držao”'ugovor iz prošle sezone, u kojoj je također sudjelovala, i tvrdi da joj se 'nikako nije dalo biti tamo na +40 stupnjeva'.

Fatalna Ivana natjerala bivšeg da radi test očinstva u showu
Fatalna Ivana natjerala bivšeg da radi test očinstva u showu

- Ma da mi i plate, što dalje od tog kupleraja - zaključila je ova dizajnerica koja se, osim modom, bavi i pjevanjem. S RTL-a odlučno pobijaju Tihanne navode.

- Kandidatkinja Tihana Trglačnik, baš kao i svi ostali sudionici emisije ‘Ljubav je na selu’, na snimanja dolazi svojevoljno. Ugovori s kandidatima se potpisuju po sezonama, pa je tako s navedenom gospođom potpisan ugovor za sezonu devetu, te novi za desetu sezonu - objasnila je glasnogovornica. S RTL televizije navode i da produkcija ne može prisiliti osobe da sudjeluju u emisiji protiv njihove volje.

'Jovan je prvo bio sa mnom, a vi cure skupljate tuđe otpatke'
'Jovan je prvo bio sa mnom, a vi cure skupljate tuđe otpatke'

- Nadalje, produkcija ima pravo prikazivanja snimljenog materijala sa svim sudionicima projekta. Ugovor je obvezujući za sve strane - kažu s RTL-a. Posebno su ih naljutili navodi da je Marijana “bezobrazna prema kandidatkinjama”.

- Voditeljica Marijana Batinić je jedna od najprofesionalnijih voditeljica u zemlji. Takve tlapnje su nedopustive - rekli su u odgovoru s RTL-a.

Pokretanje videa...

01:27

VJERUJU BAŠ SVIMA: Ovi horoskopski znakovi su jako naivni i drugi ih zbog toga iskorištavaju

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu