Obavijesti

Show

Komentari 11

Sudionica nasrnula na bivšeg: 'Ovo će biti prva reality smrt'

Sudionica nasrnula na bivšeg: 'Ovo će biti prva reality smrt'
4

Nakon što je Jelena napustila luksuznu volu, Ivan je bez srama plakao za stolom pred svojim cimerima. Bivša natjecateljica prije nekoliko dana šokirala je publiku nakon što je Marinkoviću uputila brojne prijetnje

VIDEO

Nakon još jednog žestokog obračuna, bivši ljubavnica ljubavnica reality igrača Ivana Marinkovića, Jelena Ilić diskvalificirana je iz srpskog showa 'Parovi'. 

Jelena već mjesecima psihički i fizički maltretira bivšeg dečka, a ovaj put produkcija je odlučila reagirati. Osim što mu je uništila majicu, Ilićka ga je svom snagom grebala po tijelu i licu, a krvavog Marinkovića zaštitari su odveli u izolaciju. 

Nakon što je Jelena napustila luksuznu volu, Ivan je bez srama plakao za stolom pred svojim cimerima. Bivša natjecateljica prije nekoliko dana šokirala je publiku nakon što je Marinkoviću uputila brojne prijetnje. 

- Ubit ću te, klošaru. Sanjam kako ti je smrskana glava. Imam rane na rukama i nogama, imaš žensko dijete, znaš kako se to vraća. Ja ću ti biti najstrašniji sud. Ja ću te ubiti i to će biti prva reality smrt. Unakazit ću te pa ćeš morati na plastičnu operaciju. Nemoj mi se obraćati, bolesniku - vikala je Jelena. 

Cijelu akciju bezbrižno su promatrali i Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božića (74) koji u posljednje vrijeme imaju i svojih problema. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:39

Otkako su ušli u srpski reality show 'Parovi', Milijana je sve više ignorirala svoj zaručnika, a pažnju posvećivala bivšem političaru Aleksandru Požgaju (35). Milojko je s vremenom sve više bjesnio jer se njegova mlada partnerica tako ponaša pa u jednom trenutku više nije mogao držati osjećaje i misli za sebe. 

JAVNOST OPET ŠOKIRANA: Kraljica ne dolazi na krštenje sina Meghan i Harryja?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin