Obavijesti

Show

Komentari 44

Izrekli sudbonosno 'da': Oženili se Serena Williams i Ohanian

Izrekli sudbonosno 'da': Oženili se Serena Williams i Ohanian
1

Tenisačica i osnivač Reddita vjenčali su se u Centru za suvremenu umjetnost u New Orleansu. Među gostima su bili Eva Longoria, Kim Kardashian i Anna Wintour

VIDEO

Nakon što su se krajem prošle godine zaručili i dobili bebu početkom rujna, Serena i Alexis su se vjenčali. Svadba je bila u Centru za suvremenu umjetnost u New Orleansu, a među gostima viđeni su i Eva Longoria, Beyonce, Anna Wintour i Kim Kardashian

Tema vjenčanja je 'Ljepotica i zvijer', a poznati gosti okupili su se oko VIP ulaza. Mladoženja je na lokaciju stigao sat vremena prije mladenke. Za razliku od njega, mladenka se dobro sakrila.

Serena i Alexis nisu štedjeli na vjenčanju koje, šuška se, stoji milijun dolara. Tenisačica  će navodno nositi haljinu dizajnerskog brenda Versace, a unajmljena je i kočija.

- Unajmili su i angažirali najbolje od najboljih. New Orleans je bio Serenina željela jer je to grad za nju poseban, grad gdje su je uvijek voljeli - rekao je izvor za Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
*PREMIUM-EXCLUSIVE* The wedding cake arriving at the Serena Williams and Alexis Ohanian wedding

Stolovi za kojim su gosti sjedili nosili su ime po njezinim osvojenim Grand Slam naslovima, a kao suvenir svi prisutni sa sobom su kući ponijeli kopije njezinih trofeja

Prava ljubavna priča

Serena Williams (36) prošle je jeseni u jednom restoranu u Rimu upoznala ljubav svog života.- Alexisa Ohaniana (34).

- Rekla sam ‘da’ - napisala je Serena Williams početkom godine na društvenoj mreži. Nekoliko dana kasnije pohvalila se fotografijom na kojoj je u zagrljaju zaručnika dok joj se na lijevom prstenjaku sjaji veliki zaručnički prsten.

Mladi i uspješni biznismen nije dugo čekao sa zarukama. Odmah nakon Nove godine odveo ju je u nepoznato. Nakon što su sletjeli u Rim, romantični Alexis odveo je Serenu u isti restoran i za isti stol za kojim su sjedili prije nekoliko mjeseci, a onda je izvadio prsten.

Nekoliko mjeseci kasnije, uspješna tenisačica obradovala je javnost još jednom lijepom objavom. Naime, na društvenim mrežama je napisala da čeka svoje prvo dijete te da je trudna 20 tjedana.

A wedding catering crew gets prepped for Serena William

Početkom rujna rodila je zdravu djevojčicu.

A wedding catering crew gets prepped for Serena William

Dva svijeta različita

Serena i njezina sestra Venus (36) odrastale su na ulicama zloglasnog Comptona u predgrađu Los Angelesa uz još šestero braće i sestara, a Alexis je sin jedinac rođen 1983. u New Yorku. Otac mu je armensko-američkog podrijetla, a majka Njemica. Školu je pohađao u Ellicot Cityju u Marylandu, a diplomirao je na sveučilištu Virginia 2005. i to trgovinu i povijest.

Imao je tek 22 godine kada je s cimerom sa sveučilišta, Steveom Huffmanom, osnovao društvenu mrežu Reddit i postao jedan od najmoćnijih ljudi u Silicijskoj dolini.

Već 2006., samo godinu dana nakon osnutka Reddita, tvrtku je kupio izdavački div Conde Nast u čijem su vlasništvu izdanja kao što su Vogue i GQ. Procjenjuje se da Reddit danas vrijedi oko 500 milijuna dolara. Alexis je 2007. osnovao tvrtku Breadpig, a tri godine kasnije sudjelovao je u uspostavljanju web stranice za putovanja Hipmunk. Susosnivač je i fonda za ulaganje Initialized Capital. Osim toga, autor je bestselera iz 2013. 'Without Their Permission: How the 21st Century Will Be Made, Not Managed'.

S gazdom Reddita je pronašla sreću

Politički je aktivist, koji se bori za pitanja povezana s internetom. Upravo zbog spomenutog aktivizma časopis Forbes prozvao ga je 'Gradonačelnikom Interneta' nakon što je u Americi uspio zaustaviti donošenje zakona koji bi smanjio pravo na privatnost korisnika 'weba'. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na oko 9 milijuna dolara. O njegovom privatnom životu ne zna se mnogo, ali sigurno je da nije bio toliko buran kao što je to slučaj s njegovom zaručnicom. 

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Serena je do veze s Alexisom bila s 14 muškaraca, među kojima su sportaši, glumci, reperi i producenti. Među njima je od poznatijih i glumac Colin Farrell. Prije Alexisa, Serena je nakratko bila s reperom Drakeom, a 2014. bugarski tenisač Grigor Dimitrov ostavio ju je zbog Marije Šarapove, zbog čega su odnosi među tenisačicama bili dugo jako napeti. Emocionalni slom doživjela je 2014. tijekom Wimbledona, kad je prekinula vezu s trenerom Patrickom Mouratogluom.

 

... but are you ready?

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu