Obavijesti

Show

Komentari 22

Sukob oko okupljanja Spajsica: Mel B rekla Victoriji da odj***

Sukob oko okupljanja Spajsica: Mel B rekla Victoriji da odj***
7

Spice Girls oduševile su obožavatelje najavivši ponovno okupljanje dvadeset godina nakon raspada. Širom svijeta prodale su 85 milijuna albuma, a početkom godine objavile su fotografije 'ponovnog okupljanja'

VIDEO

Modna dizajnerica Victoria Beckham (44) prvo se pristala početkom godine okupiti sa svojom, nekad planetarno popularnom grupom Spice Girls, a zatim je ubrzo odustala od toga. Njezin potez toliko je razljutio Mel B (43) da ju je žestoko izvrijeđala, a Spajsice se ovako nisu posvađale još od 1998. kada je Geri Halliwell (46) rekla da odlazi iz grupe. 

Spajsice su našle zamjenu za Victoriju: Katy, dođi s nama!
Spajsice su našle zamjenu za Victoriju: Katy, dođi s nama!

- Sve su djevojke bijesne na Victoriju, a dodatno ih je razočarala kada je rekla da će ih tužiti ako uzmu zaradu od ponovnog okupljanja bez nje - rekao je izvor blizak pjevačici za The Sun. Uvrijedilo ih je i što se supruga umirovljenog nogometaša Davida Beckhama (43) za modni časopis Vogue obukla u stilu vremena kada je nastupala sa Spajsicama.

Viva Forever musical launch

- Mel B se toliko naljutila da je u jednom trenutku Victoriji poručila 'Odj*** k***', a zatim više nije htjela pričati o tome - kaže izvor blizak pjevačici. Spice Girls oduševile su obožavatelje najavivši ponovno okupljanje dvadeset godina nakon raspada. Širom svijeta prodale su 85 milijuna albuma, a početkom godine objavile su fotografije 'ponovnog okupljanja'. 

Razišle su se 2000., ali su se u nekoliko navrata okupile, primjerice na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igra u Londonu 2012. godine. Ukoliko bi se opet okupile, svaka Spajsica trebala bi dobiti 10 milijuna funti (oko 84 milijuna kuna). 

- Idemo na turneju. To je sad 100 posto sigurno. Voljeli bismo imati i neke goste koji bi s nama nastupali. Za mene bi Katy Perry bila super opcija, ako bi pristala - rekla je Mel B u intervjuu za britanske medije.

Labour

KATE I WILLIAM JEDINI DRUGAČIJI OD SVIH: Što razlikuje njihov kraljevski poljubac na vjenčanju od ostalih??

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin