Obavijesti

Show

Komentari 2

Superjunak bez dlake na jeziku oduševio posjetitelje CineStara

Superjunak bez dlake na jeziku oduševio posjetitelje CineStara
15

Multipleks CineStar Zagreb u Branimir Centru sinoć je oduševio svoje posjetitelje iznenadnom projekcijom 'Deadpoola'. CineStar Srijeda tako je bila u znaku najluđeg superjunaka

VIDEO

Sinoć je u multipleksu CineStar Zagreb u Branimir Centru najneobičniji Marvelov superjunak – Deadpool - bez ikakve najave oduševio posjetitelje koji su se zatekli u kinu. CineStar srijeda tako je sinoć bila u znaku ovog najneuobičajenijeg superjunaka do sada.

Dugo se neki film o strip superjunaku nije čekao s više znatiželje nego što se čeka Deadpool. Deadpool je jedinstven u Marvelovom univerzumu. Njegov stav potpuno je u neskladu s njegovim statusom antijunaka. Deadpool sve okreće na humor i to u posebnom stilu.

Upravo je sinoćnja pretpremijerna projekcija filma Deadpool u CineStaru bila obojana tom humorističnom notom. Na opće oduševljenje posjetitelja prepunog multipleksa CineStar u Branimir centru, Deadpool je 'sišao' s kino platna i prošetao kinom.

Pa se tako stavio u ulogu smiješnog prodavača kino ulaznica, plesao je na kino pultu, slikao je selfieje s posjetiteljima te je prodavao kokice drugim Deadpoolima i šarmantnom Matiji Phiberu, ali je zavirio i u ostale CineStar kino dvorane pa se tako uvjerio da za nadolazeće Valentinovo CineStar kina nude pregršt zanimljivih naslova – 'Djedica pušten s lanca', 'Kako biti solo', 'Dankinja', 'Povratnik' te mnogi drugi.

Deadpool premijera - CineStar

Tijekom njegovog posjeta CineStaru pala je i romansa između njega i posjetiteljice koja se pojavila u ženskoj varijanti kostima. Ovaj netipični superjunak u crvenom kostimu poznat kao superjunak bez dlake na jeziku oduševit će sve ljubitelje filmova o strip junacima te će zasigurno biti jedna od najzabavnijih Marvelovih ekranizacija do sada.

Deadpool je započeo život kao Wade Wilson, elitni operativac Specijalnih snaga koji se pretvorio u plaćenika. Kada otkrije vlastitu bolest u terminalnoj fazi, odluči pristupiti tajnom eksperimentalnom programu. Podvrgnut eksperimentu koji se nije smio dogoditi, Wade otkriva svoje nove super-moći ubrzanog zacjeljivanja te postaje svoj alterego Deadpool. Naoružan, novostečenim vještinama i mračnim, uvrnutim smislom za humor, Deadpool kreće u potragu za čovjekom koji ga je gotovo uništio.

Film nije predvidljiv, a ujedno je razumljiv ljudima koji nisu upoznati s likom. U glavnoj ulozi se pojavljuje Ryan Reynolds, dok režiju potpisuje Tim Miller.

O kakvom je superjunaku riječ, vidjet ćete kada ga upoznate. Stoga, ako se želite nasmijati do suza, uputite se u najbliže CineStar kino te pogledajte ovo neuobičajeno filmsko ostvarenje u distribuciji Blitza i uvjerite se u postojanje nove klase superjunaka. Više informacija kao i kupnja ulaznica online na Blitz CineStar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode