Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Superparovi ogovaraju Mateu: 'Ona se ponaša kao terminator'

None Foto: RTL 9

Ne može se onda iskaljivati na svima u kući. Toca je lijepo pita što treba, a ona kaže 'ne, ja ne trebam ništa', rekao je Miroslav, a Jana je dodala kako Zvone uvijek dođe i ispriča se jer zna da Matea neće

Nakon što je glavna tema ogovaranja u vili Hana Rodić (21) napustila show 'Superpar', glavna tema ogovaranja postala je Matea Malnar Vrdoljak. Ona i njezin partner Zvonimir Vrdoljak posvađali su zbog klađenja, a Matea se, kažu kandidati, iskaljivala na svima njima. 

- Jučer nas je sve izbacila iz takta. Oni nas vuku za sobom. Počela se ponašati kao terminator. Što mene briga što ona ima ženske probleme. Neka popije neku tabletu i smiri se - oštro je komentirao Miroslav.

Foto: RTL

- Ona je stalno u PMS-u, a gle, i ja sam pa ne radim drame - dodala je Jana

Zvonimir je nakon Mateinog ponašanja otišao do Jane i Miroslava i htio riješiti probleme.

- Nemojte stvarno misliti da smo Matea i ja u ku*cu. Imamo naše trzavice. Jučer je bila jako ljuta na mene i nemojte zamjeriti što su neki ljudi takvi su kakvi su - opravdavao je Zvonimir Mateine 'ispade'. 

Foto: RTL

- Ne može se onda iskaljivati na svima u kući. Toca je lijepo pita što treba, a ona kaže 'ne, ja ne trebam ništa' - rekao mu je Miroslav. 

- Mislim da Zvone zna da ona ne bi došla k nama i rekla da je pretjerala. Uvijek dođe Zvone i izgladi stvari - komentirala je Jana. 

Foto: RTL

Nakon izazova u kojemu su muškarci morali jesti 'bijele bubrege' i oči, a žene biti u telefonskoj govornici okružene žoharima, Davor i Tina te Jana i Miro sjeli su u kuhinju i raspravljali o Matei i Zvonimiru. Donedavno su bili bliski s njima i podržavali ih, ali sada više nisu sigurni hoće li svoje narukvice dati njima ili Badi i Toci.

UVIJEK ĆE BITI SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Komentari (54)
  • Ako se neko ponaša u javnosti ovako kako je tek u 4 zida,moj sinko u šta si ti gleda

    19. 4. 2019,   09:59
  • Matea je toliko negativna i iritantna osoba, nadam se skorom ispadanju.

    19. 4. 2019,   11:18
  • Terminator je mila majka za ovu Mateu,ona spada već u vanserijske osobe,nešto što se doista ne viđa svaki dan,čisti teror,što je najgore ona sve to izvodi bez imalo emocija,tako hladnokrvno,bez trunke sažaljenja,bez da ikad primjeti da je pretjerala,kaže "Zvone oprosti",ma kakvi,još ga toliko ispila da se on osjeća kriv i da je on taj koji se treba izvinjavati,on joj nakon svega još priprema doručak,neki put mi se čini da sve što ona više histerizira,on više skače oko nje,ljubi je,ovo,ono,nevjerovatna sirovina od ženske...

    19. 4. 2019,   11:03