Obavijesti

Show

Komentari 15

Suprug Salme Hayek u zlatarni u Rovinju tražio poklon za kćer

Suprug Salme Hayek u zlatarni u Rovinju tražio poklon za kćer
15

Francuski milijarder François-Henri Pinault i njegov otac ponudili su preko 750 milijuna kuna novčane pomoći za obnovu katedrale Notre-Dame u Parizu koja je izgorjela u požaru...

VIDEO

U Rovinju glavni glumci holivudskog filma 'The Hitman's Wife's Bodyguard' izgledaju malo odmaraju...

Nitko ih nije vidio, ali iz hotela Park gdje su odsjeli, iz garaže često izlaze limuzine zatamnjenih stakala. Hotelskoj recepciji pristupa dakako nema, pa nam tako ni malobrojni zatečeni djelatnici nisu željeli reći ništa zbog zavjeta šutnje.

Pokretanje videa...

00:18

I dok su Samuel L. Jackson (70), Salma Hayek (52), i Ryan Reynolds (42) očito u razgledavanju Istre, njihovi dvojnici su u nedjelju i ponedjeljak morali raditi. U nedjelju su snimali scene na otvorenome moru, a u ponedjeljak se vrtjeli plovilima unutar Limskog kanala. Neke scene glumili su i u Piratskoj špilji na obali.

U Rovinju ljudi govore da često vide glumce u prolazu, ali gledaju svoja posla i to ih previše ne zanima. Upravo zbog toga nitko i nije prepoznao čovjeka koji je s malodobnim djetetom izašao iz tamnoga kombija neposredno do same tržnice.

Salma iz Rovinja prati požar, a muž nudi 750 mil. kuna pomoći
Salma iz Rovinja prati požar, a muž nudi 750 mil. kuna pomoći

Prema crkvi Sv. Eufemije, francuski milijarder François-Henri Pinault (56), suprug glumice Salme Hayek (52) hodao je s kćeri Valentinom (11) i tjelohraniteljem iz Latvije. Iako se očito pokušavao sakriti pa smo u jednom trenutku pomislili kako smo ga izgubili iz vida, 'uhvatili' smo ga zbog 'neopreznog' tjelohranitelja, budući da je on ostao na cesti ispred zlatarne.

Ondje je Pinault razgledavao srebrne naušnice i ogrlice, koje je birao za svoju kćer, ali je od kupnje na kraju odustao. Na našu zamolbu da nam nešto kaže, odmahnuo je rukom, a tjelohranitelj je uljudno zamolio da ih pustimo na miru.

Vlasnik trgovinice, Bruno Biljecki rekao nam kako gospodina nije prepoznao. Pinault je šetao Rovinjem još desetak minuta, a izgleda da nije pronašao ništa što je tražio pa ga je vozač pokupio svega 30-tak metara dalje od mjesta gdje ga ostavio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15

Podsjetimo, francuski milijarder i njegov otac ponudili su preko 750 milijuna kuna novčane pomoći za obnovu Notre-Damea u Parizu, samo nekoliko sati nakon što je predsjednik francuske Emmanuel Macron pokrenuo međunarodno prikupljanje sredstava i obećao obnoviti katedralu izgorjelu u strašnom požaru. Francuski mediji citiraju Pinaulta govoreći kako su on i otac obećali donirati novac da pomognu potpuno obnoviti crkvu. 

REUTERS/PIXSELL

Salma i Francois vjenčali su se 2009. na Valentinovo u Parizu, a mjesec dana kasnije i u Veneciji. Pinault s Hayek ima kćer Valentinu, a iz prošlog braka s Dorothee Lepere ima sina Francoisa (21) i kćer Mathilde (18).

S bivšom djevojkom, modelom Lindom Evangelistom (54) dobio je i sina Augustina (12). Prema pisanju portala The Sun, Pinault je 2017. bio 'težak' oko 153 milijarde kuna. 

- Udala sam se za pravog muškarca. To je vjerojatno najvažnija stvar. Podupiremo se međusobno u svemu što radimo. Želimo da onaj drugi stremi višem. I znate, nemamo jako snažan društveni život jer jako volimo provoditi vrijeme zajedno - rekla je svojedobno Salma o svom odnosu s mužem. 

89th Academy Awards - Press Room - LA

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu