Obavijesti

Show

Komentari 15

Supruga dinamovca pozirala je trudna: Bliži se termin poroda

Supruga dinamovca pozirala je trudna: Bliži se termin poroda
4

Anita je Marija upoznala u Zürichu kada je on ušao u butik u kojemu je radila, a često ju je volio 'zezati' kako ju prosi, dok na kraju nije izvadio prsten iz ladice za čarape

VIDEO

Supruga Dinamovog nogometaša Marija Gavranovića (29), Anita prošlog je Božića podijelila s obožavateljima sretnu vijest kako ona i Mario čekaju dijete. Sada se na društvenim mrežama pohvalila kako je termin poroda sve bliži te objavila fotografije na kojima pozira u donjem rublju i pokazuje trudnički trbuh.

 

Ready 2 POP💥 #lastweeks #mommiana

Objavu dijeli Anita Gavranović (@anitagavrano)

Raznježila je fanove i objavom koju je napisala pokraj fotografije u bijeloj haljini.

- Ti si dokaz da ljubav na prvi pogled uistinu postoji - stajalo je u opisu fotografije, a u komentarima su joj poručili kako će biti 'super mama'. Anita je Marija upoznala u Zürichu kada je on ušao u butik u kojemu je radila. Za Novi list otkrila je kako ju je Mario zaprosio.

- Ajoj, naše zaruke... Bili smo kod kuće, Mario me cijeli dan pitao da li ga volim, a meni ništa nije bilo jasno. Bio mi je čudan, ali nisam mislila da će me zaprositi jer me uvijek zezao da ću ja biti ta koja će postaviti to pitanje - objasnila je. Dodala je kako je svako malo Marijo bio na koljenima i prosio ju iz 'zezancije'. 

- Nikada nije imao ništa iza leđa. Onda je otvorio ladicu u kojoj stoje čarape, ali sam mislila da je to još jedna njegova spačka i da je kutija prazna. A kad ju je otvorio od sreće nisam znala što reći - ispričala je. Vjenčali su se u Švicarskoj odakle je Anita, a zbog Marija se preselila u Rijeku.

- u Švicarskoj je stvarno jako lijepo, ali nema te topline, ljudi se međusobno ne druže, nisu otvoreni, a ovdje se svađaju tko će platiti piće. Toga rijetko gdje ima – rekla je Anita.

POGLEDAJTE VIDEO:

Leyla Hajrović, supruga Dinamovca Izeta Hajrovića, upoznala se s Kim Kardashian...

Pokretanje videa...

Leyla Hajrović 00:14

KĆERKA MILE KITIĆA ZALUDJELA BALKAN: Objavljuje golišave fotografije i živi raskošnim životom

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin