Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Supruga Liama Neesona u komi, opraštaju se od nje

None Foto: Reuters 3

Supruga irskog glumca Liama Neesona nalazi se na aparatima. Mozak joj je natekao. Prevezli su je u New York, gdje živi, da se bližnji oproste od nje

Glumica Natasha Richardson (45) ozlijedila je glavu na skijalištu za početnike u Kanadi. Natasha je na dnu spusta pala, ali se smijući odmah i podignula na noge. Odbila je medicinsku pomoć, ali nekih sat vremena kasnije požalila se na nesnosnu glavobolju te su je prebacili u bolnicu. Glumica nije nosila kacigu. Njeno stanje se u međuvremenu pogoršalo. Pojavili su se navodi da joj je mozak prestao funkcionirati te da je na aparatima.
- To je tako tužno. Svi njeni bližnji okupljaju se u New Yorku kako bi se oprostili. Nitko ne može vjerovati što se dogodilo ženi koja je puna života i ljubavi - otkriva izvor blizak glumici. Njen je ujak za nesreću saznao preko glasnogovornika obitelji. Doznavši za nesreću, Liam Neeson (56) je prekinuo snimanje filma u Torontu i odletio za Montreal. Neki američki mediji prenose da Natasha trpi otjecanje mozga te da je prevoze u New York kako bi je smjestili u novu bolnicu. Tijekom dana očekuje se izjava irskoga glumca o trenutačnom stanju njegove supruge.

Komentari (7)
  • kako se naizgled sitnica može pretvorit u trgediju....baš mi je žao glumice

    18. 3. 2009,   10:52
  • Baš šteta,jako simpatična i draga žena i kvalitetna glumica.

    18. 3. 2009,   09:26
  • :-((((

    18. 3. 2009,   11:29