Obavijesti

Show

Komentari 0

Supruzi su im poginuli tijekom propalog pokušaja razbojništva

Supruzi su im poginuli tijekom propalog pokušaja razbojništva
4

Nakon njihovih smrti, s policijom na vratu, udovice se okreću oružanoj pljački ne bi li riješile probleme u svojim životima. No hoće li im takav čin imalo pomoći?

VIDEO

Redatelj Steve McQueen oduševio je 2013. gotovo cijeli svijet filmom '12 godina ropstva', koji je uspio i tri Oscara osvojiti. No od tada pa sve do ove godine McQueen se držao dalje od redateljske stolice.

Srećom, ipak je odlučio snimiti još jedan film, pa nam se tako krajem studenog McQueen vraća u kina s filmom 'Udovice'. Njegov dosadašnji rad uglavnom je bio fokusiran na drame, a pred njime je triler, pa će biti interesantno vidjeti koliko dobro se snašao.

U pitanju je film s istinski izvrsnom postavom. Tako u filmu nastupaju i Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki, Cynthia Erivo, Colin Farrell, Brian Tyree Henry, Daniel Kaluuya, Garret Dillahunt, Carrie Coon, Jacki Weaver, kao i Jon Bernthal, Manuel Garcia-Rulfo uz Roberta Duvalla te Liama Neesona. Film je adaptacija serije 'Udovice', s mreže ITV. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Serija je snimana tijekom 80-ih u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ukupno su snimljene dvije sezone, premda je isprva samo jedna bila planirana. Ta, prva sezona, snimljena 1983., bila je hvaljena, pa se dvije godine kasnije pojavila još jedna sezona serije, koja je okončala priču.

'Odred otpisanih 2' režirat će redatelj s upitnom prošlošću
'Odred otpisanih 2' režirat će redatelj s upitnom prošlošću

U 'Udovicama' smo pratili živote tri udovice čiji su supruzi bili ubijeni tijekom pokušaja oružane pljačke. Nakon njihovih smrti, s policijom na vratu, udovice se okreću upravo oružanoj pljački ne bi li riješile probleme u svojim životima. Nova verzija nam donosi priču o četiri žene koje nemaju ništa zajedničko osim duga ostavljenog od strane njihovim pokojnih muževa i njihovih kriminalnih aktivnosti.

Scenarija su se prihvatili sam Steve McQueen i scenaristica i autorica bestselera Gillian Flynn ('Nestala'). 'Udovice' je žestok, suvremeni triler s pozadinom zločina, strasti i korupcije. Smješten u Chicago, usred vremena previranja i napetosti, Veronica (Oscarom nagrađena glumica Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) i Belle (Cynthia Erivo) odlučuju uzeti sudbinu u svoje ruke i udružiti se kako bi stvorile budućnost prema svojim pravilima.

Katkad je bolje biti mrtav: Ti rituali se nisu smjeli dogoditi
Katkad je bolje biti mrtav: Ti rituali se nisu smjeli dogoditi

U filmu uz glavne glumice nastupaju i Liam Neeson, Colin Farrell, Robert Duvall, Daniel Kaluuya te Brian Tyree Henry. Film 'Udovice' u naša kina dolazi 22. studenog, u distribuciji Blitza.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode