Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Šuput je bio pošten i brižan, užas da ga je zadesila nesreća'

None Foto: Pixsell/kolaž 4

Stavros je s Borisom surađivao od početka rata pa sve do prometne nesreće koja je zadesila Borisa 2002. godine. Za njega ima samo riječi hvale i tvrdi da je čovjek kakvih danas više nema

Pjevač Jasmin Stavros (63) radio je s pokojnim ocem Maje Šuput (39), menadžerom Borisom Šuputom od početka 90-ih. Skupa su odradili više od 2000 koncerata, a surađivali su sve do Borisove prometne nesreće koja je bila u prosincu 2002. 

PREMINUO BORIS ŠUPUT Maja se oprostila od oca: 'Tata, uživaj gore u svojoj slobodi...'

- O njemu mogu reći samo najbolje. Znam da zvuči kao floskula, ali stvarno tako jest. Bio je poseban, vrijedan i uvijek je vodio računa da sve štima. Po meni, jedan od rijetkih koji se tako odnosio prema poslu. Treba uzeti u obzir i činjenicu da u to vrijeme nije bilo toliko pjevača pa je bilo i manje menadžera, ali radio je svoj posao baš onako kako treba - rekao je pjevač.

Dora 1999 | Autor: Sinisa Hancic/PIXSELL Foto: Sinisa Hancic/PIXSELL

Istaknuo je i da se s njime uvijek osjećao sigurno te da je brinuo o njemu 24 sata dnevno.

- Baš kao pravi profesionalac, bio je prisutan na svakom mom koncertu i ostajao bi do kraja. Pratio je svaki moj pokret, pazeći da mi se nešto ne dogodi. Divan čovjek, nikad se nismo svađali ili vikali jedno na drugo. Sve smo rješavali razgovorom - prisjetio se Stavros i nastavio: 

- Strašno je to što mu se dogodilo. Ta prometna nesreća obilježila mu je život. Nedostajat će nam svima. Bio je čovjek koji se pamti - zaključio je glazbenik. 

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Pjevačica Maja Šuput (39) oprostila se danas na društvenoj mreži od oca koji je preminuo nakon duge bolesti. Boris je bio njezin menadžer na početku karijere i zaslužan je što je počela pjevati. Bio je menadžer brojnih drugih estradnih zvijezda poput Miše Kovača, Zlatka Pejakovića, Danijela Popovića. Krajem prosinca 2002. doživio je tešku prometnu nesreću od koje se nikada u potpunosti nije oporavio.

- Jučer smo na posljednji počinak ispratili mog tatu. Nakon preduge i preteške bolesti konačno se riješio bolnica, nepokretnosti, cjevčica. Riješio se zla koja ga je prikovala za krevet i života kojeg nitko, baš baš nitko nikada ne bi smio ni na dan doživjeti. Bio je bolestan posljednjih 16 godina od koje posljednje 3 želim izbrisati iz pamćenja jer je preteško - komentirala je Maja u emotivnoj objavi.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

 

Komentari (11)
  • Jasmin izgleda kao da su ga eshumirali upravo

    18. 10. 2018,   20:13
  • Jasmine, šta je sa frizurom?

    18. 10. 2018,   16:35
  • Koliko puta si ga posjetio...

    18. 10. 2018,   17:56