Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šuput kopira mamu Grubnić: 'Čupava haljina furala se lani...'

None Foto: Instagram 6

Ova kombinacija izazvala je pravu pomutnju i na društvenim mrežama. I dok jedni smatraju kako je 'komad' svjetski, drugi komentiraju da izgleda poput tepiha. I to kupaonskog

Poznato je da je stilist Marko Grubnić (37) zaslužan za odjevne kombinacije pjevačice Maje Šuput (39), ali na prvom mjestu uvijek je majka Branka (59). 

Foto: Instagram

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako se pjevačica trudi biti u koraku s trendovima ovaj put malo je 'kaskala'. I to za mamom Grubnić. Naime, posljednja neobičnom odjevnom kombinacijom koju je odabrala povodom početka snimanja nove sezone televizijskog showa 'Supertalent' nije prvi put viđena na našim prostorima.

Foto: Instagram

Krajem prošle godine 'čupavu' haljinu nosila je Branka, samo u crvenoj boji.

ZBUNILA FANOVE Šuput u čupavoj haljini: 'Kao da si omotala kupaonski tepih'

I dok je Maja ovu kreaciju iskombinirala s bijelim kožnim čizmama francuskog brenda Alexandrea Vauthiera čija je cijena vrtoglavih 7800 kuna, Brankica je doslovno 'stopila' haljinu s crvenim čizmama.

Foto: Instagram

Ova kombinacija izazvala je pravu pomutnju i na društvenim mrežama. I dok jedni smatraju kako je 'komad' svjetski, drugi komentiraju da izgleda poput tepiha. I to kupaonskog. 

-  Izgleda kao da si uzela kupaonski tepih i omotala ga oko sebe - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Foto: Instagram

Modni mačak je jednom prilikom rekao kako mu je majka najbolja prijateljica i kako je najsretniji kad zajedno šopingiraju i odlaze na luksuzna putovanja. A mnogi obožavatelji složili su se u jednom - 'Maja neodoljivo podsjeća na Branku'. 

Komentari (10)
  • Too much fotošopa na oba3 lika.

    24. 6. 2019,   09:59
  • Uvijek iznova me oduševljavaju moram priznati život je ljepši kada se pojave na sceni.

    24. 6. 2019,   08:33
  • Čovjek je stilist, a nema stila. Logiko moja.

    24. 6. 2019,   09:54