Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šuput: Trebaš lijekove, molim te nemoj više dolaziti u show...

None Foto: nova TV 7

'Ne znam je li ovo već doza genijalnosti koju ne razumijem ili ti ozbiljno trebaš razmisliti o nekim lijekovima. Ovo što si ti danas izveo je toliko suludo da ja uopće ne znam kako da te doživim' izjavila je pjevačica

Iako prošle godine Filip Ratković (21) nije briljirao, ponovno se vratio u show.  Martina Tomčić tada je njegov nastup opisala kao dno dna, a Maja Šuput je čak izjavila da je to možda nešto najlošije što je ikada vidjela u Supertalentu. Prvo je pokušao biti mađioničar i čitati misli, onda je pokušao nasmijati naš žiri, da bi na kraju otišao s pozornice bezuspješno.

Foto: NOVA TV

Filip se sad vratio samouvjereniji te se odlučio u potpunosti posvetiti magiji te odustati od stand up komedije - za koju je zaključio da nije talentiran. No isto tako priznaje kako su toj odluci kumovali i Martinini prošlogodišnji komentari. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Zbog komentara žirija od prošle godine odustao sam od komedije. Odlučio sam se posvetiti magiji i stvaranju čuda u ograničenom budžetu. Od prošle godine sam krenuo pripremati točku, godinu dana meditacije, koncentracije, nirvane. Volio bih impresionirati Martinu, ne vjerujem da će se to dogoditi, ali volio bih vidjeti da u sebi imam nešto da pokrenem te mrtve duše i vratim im smijeh na lice - rekao je Filip za Dnevnik.hr prije nastupa. 

No njegovi trikovi Tomčić nisu oduševili, pa mu je stisnula 'X' usred nastupa, a ni Maja nije bila prezadovoljna. 

Foto: NOVA TV

- Ne znam je li ovo već doza genijalnosti koju ne razumijem ili ti ozbiljno trebaš razmisliti o nekim lijekovima. Ovo što si ti danas izveo je toliko suludo da ja uopće ne znam kako da te doživim. Dok se Janko i Davor vesele tvom nastupu, Martina i ja smo u šoku. Ako ništa drugo, publika je zadovoljna - zaključila je Maja, dok mu je Davor Bilman na opće iznenađenje - dao svoj glas za prolaz. 

SUPERTALENT Martin oduševio žiri, pa zeznuo Bilmana: Zar si u pubertetu?

- Tanka je granica između ludosti i briljantnosti, a što više ideš prema genijalnosti to te manje ljudi prate pa su ovi komentari normalni - rekao je Davor.

Foto: NOVA TV

- Nastup je ove godine bio gluplji i nas je to sve dobro zabavilo, ali u ovoj nadrealnoj zezanciji u koju ideš sve si bolji i ja te želim vidjeti opet - rekao je Janko Popović Volarić te se složio s Davorom i dao Filipu svoje da za prolaz.  Drugu je pak priču ispričala Maja koja svoje neodobravanje Filipovog nastupa nije mogla sakriti. 

KOMIČARKA DUCKIE Šokirala njemački žiri: Skinula hlače i na pozadini nacrtala psa

- Filipe zaista te molim da više ne dolaziš - izjavila je Maja , a Filip je, u svom stilu, zaključio da će Davora zauvijek voljeti, a da je Janka tek počeo voljeti. Nakon nastupa Šuput je Bilmana pitala da kako može biti tako glup da pusti ovakve luđake dalje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (109)
  • Kakav god bio netko ili njegov nastup, reći nekome ovako javno da treba lijekove je dno dna, to naravno sve govori o njoj, stravično prepotentna i puna sebe osoba je ona, što je najgore, ona misli da je nekome smiješna sa tim izjavama, koje nemaju veze sa mozgom, ide mi još na živce što Davora cijelo vrijeme sprda, a kad joj on nešto slično kaže ( kao ono sinoć, da je sve što njoj nije smiješno zapravo dobro) pošizi na njega totalno, tako užasno reagira, da je odbojna za gledanje.

    11. 11. 2019,   07:48
  • Reče žena koja pjeva nešto što može samo netko pod lijekovima slušat !

    11. 11. 2019,   08:44
  • Maji bi bilo najbolje da što više šuti... nevjerojatna je, ali ne u pozitivnom smislu....

    11. 11. 2019,   07:32