Obavijesti

Show

Komentari 42

Survivor: Snježana Mehun u Kongu je pronašla svoju gorilu

Survivor: Snježana Mehun u Kongu je pronašla svoju gorilu
1

Do nacionalnog parka s gorilama poduzetnica je putovala čak tri dana, promijenila je četiri aerodroma, te se na kraju i satima vozila do same destinacije po neasfaltiranoj cesti

VIDEO

Poduzetnica je otputovala na zimski odmor u Demokratsku Republiku Kongo. Snježana Mehun (47) u nacionalnom parku Virunga druži se s gorilama. Na svijetu je ostalo još manje od 900 primjeraka ove vrste, a u parku u koji je otputovala Mehun ima ih još oko 220.

Avantura u nacionalnom parku Mgahinga Gorilla bila svojevrsni “Survivor” za zagrebačku šminkericu. Fanovima na društvenim mrežama objasnila je kako je do destinacije putovala tri dana - promijenila je četiri aerodroma, tri sata vozila se Ruandom do granice s Kongom, a za kraj je putovala tri sata neasfaltiranim puteljkom. Ni nakon dolaska u džunglu avantura nije tekla glatko, pa se Snježana žalila na nesnosnu vrućinu, bube te mrave koji su je izgrizli. No sve je to palo u zaborav kad je napokon kročila u džunglu u potrazi za gorilama. U pratnji rendžera nacionalnog parka, koji čuvaju gorile, Mehun se probila s maskom na licu i slikala te snimila kratki video s veličanstvenim životinjama.

- Čuvaju ih rendžeri DR Kongo, nevjerojatno, ali od nas ljudi iako nas samo jednim zamahom ruke mogu pobiti - pohvalila se uz fotografiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako su neki prijatelji odgovarali poduzetnicu od ovog riskantnog putovanja, Snježana ih nije poslušala i danas joj, nakon što su vidjeli prizore iz džungle, čestitaju na velikoj hrabrosti. Na put se otisnula u elegantnoj i dekoltiranoj bijelo-crnoj haljini s velikim prorezom, a na glavu je stavila prigodne sobovske rogove. Nije ih skidala ni kad je sletjela u Ruandu, no ondje je, umjesto u haljinici, pozirala u sportskom izdanju. Nakon što je napokon stigla u Kongo, presvukla se u udobnije komade maskirnog uzorka.

- Ovo mi je bila božićna želja, četvrti put posjetiti Afriku. Ovdje su djeca sretna i bez tri paketa blagdanskih poklona - oduševljena je Mehun.

Bivšoj vlasnici licencije natjecanja Kraljica Hrvatske putovanja su u krvi. Svake godine priušti si atraktivna putovanja. Prošle godine u ovo vrijeme brčkala se u plićaku u Miamiju. Ondje je obilazila noćne klubove te uživala u brzim vožnjama na luksuznom gliseru. Prije sedam godina odmarala se na Šri Lanki. Hvalila se da ondje nije šopingirala nego se odmarala u hladu palmi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...