Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Susan Sarandon otkrila: Voljela bih biti cura Liama Neesona...

None Foto: PA/Pixsell

Glumica je 21 godinu bila u vezi s Timom Robbinsom, a nakon prekida je imala mnoštvo mlađih partnera. Neeson je bio u 15-godišnjem braku s glumicom Natashom Richardson

Pročitala sam da sam upravo ja nova odabranica Liama Neesona. Jako me to razveselilo i rado bih da je istina. On je šarmantan, zgodan i uspješan, rekla je glumica Susan Sarandon (70) o Ircu Liamu Neesonu (64). On je nedavno rekao da je u vezi s 'nekim jako poznatim iz filmske industrije'. 

Susan Sarandon je 21 godinu bila u vezi s glumcem Timom Robbinsom (58), a nakon prekida je imala mnoštvo mlađih partnera. Neeson je bio u 15-godišnjem braku s glumicom Natashom Richardson, koja je 2009. poginula u nesreći na skijanju. 

Natasha Richardson reported injured in skiing accident | Autor: Myung Jung Kim/Press Association/PIXSELL Foto: Myung Jung Kim/Press Association/PIXSELL

Inače, zvijezda filma 'Thelma i Louise' nedavno je priznala da redovito puši marihuanu dok čita filmske scenarije.

- Tako dobijem bolju perspektivu i mislim da bolje shvaćam lik utjelovljujem - rekla je Susan. Dodaje da je svojoj djeci uvijek govorila da marihuana pomaže u rješavanju stresa, ali da ne podržava da je puše svakodnevno.

Komentari (48)
  • meni osobno jako draga glumica

    20. 3. 2017,   22:45
  • pa tko ti brani.u hollywoodu svatko s svakim

    20. 3. 2017,   22:04
  • Cura?????

    21. 3. 2017,   11:37