Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ivo me nazvao i čestitao Novu, rekao je: 'To je to' i poklopio'

None Foto: Screenshot/24sata 11

Zadnji put smo se čuli na Staru godinu u 18.57. Napravio je nešto što nije u 40 godina koliko se znamo. Nazvao me, dvaput zaželio sreću mojoj obitelji. Pokušao sam uzvratiti, ali je prekinuo, kaže njegov prijatelj

Orašje, rodno mjesto Ive Gregurevića zavijeno je u crno. Susjedi plaču i jecaju za njihovim najomiljenijim susjedom koji je uvijek i svakoga pozdravljao. Ivo je svoje sumještane smatrao tvrdoglavim ljudima koje je jako volio i cijenio, a sada se svi do zadnjega opraštaju od legendarnog glumca. 

POGLEDAJTE SNIMKU:

- On je bio čovjek kakvog dugo nećemo vidjeti na ovom svijetu. Bio je gromada, ali opet tako jednostavan, ponizan, srdačan i skroman da su ga svi voljeli - ispričao je njegov najbolji prijatelj iz djetinjstva Iljo Benković. Družili su se više od 40 godina i teško mu je zamisliti da ga više nema.

POGLEDAJTE VIDEO:

- To je jedan veliki šok, on mi je bio najbolji prijatelj 40 godina. Hrvatska scena je izgubila velikog glumca, u skoroj budućnosti nećemo imati takvog velikana -  rekao je Benković.

Andrej Kreutz | Autor: Andrej Kreutz Foto: Andrej Kreutz

- Zadnji put samo se čuli na staru godinu u 18.57 sati, nazvao me da mi čestita Novu godinu. Dogodilo se nešto što se nije dogodilo otkako smo prijatelji. Htio sam mu uzvratiti čestitku, ali on je rekao: Eto to je to i vidimo se' i prekinuo poziv. Nažalost, vidjet ćemo se u drugačijim okolnostima - rekao je Benković.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ispred njegove kuće mještani su zapalili svijeće i po posljednji put se pozdravili od najomiljenijeg susjeda.

Foto: Screenshot/24sata

Kako doznajemo od najbližih prijatelja Ive Gregurevića, posljednji ispraćaj glumačkog velikana je u ponedjeljak u 15 sati na Mirogoju u Zagrebu. Sutradan će sprovod biti u 14 sati u njegovom rodnom Orašju.   

Tema: Odmori se, zaslužio si.

Komentari (56)
  • Od čega je umro? Jesam propustila taj članak ili nisu ni napisali?

    3. 1. 2019,   14:02
  • R.I.P. nek mu je laka hrvatska zemljica😥

    3. 1. 2019,   14:07
  • velikan hrvatskog glumista.. hvala na svakoj ulozi.. neka ti je laka zemlja.

    3. 1. 2019,   15:44