Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šušnjara ljubi sedam godina mlađeg dečka, nosi joj i torbicu

None Foto: CMCfestival/facebook/24sata 9

Nakon što je Magazin završio nastup, Splićanin koji je završio studij elektrotehnike, pohitao je kroz gužvu do Šušnjare kako bi joj donio torbicu

Pjevačica Magazina Andrea Šušnjara (32) ovog se vikenda nije odvajala na CMC festivalu u Vodicama od svog dečka kojeg je do sada pažljivo skrivala od javnosti. Potkraj prošle godine rekla je da je zaljubljena, ali nije htjela otkriti da se radi o Marku Juričiću (25).

Foto: CMCfestival/Facebook

Splićanin ju je nestrpljivo čekao sam u backstageu dok je imala nastup na glavnoj pozornici, a sve je snimao mobitelom. Andrea je predstavila pjesmu 'Lozinka za sreću', a par se trudio ne privlačiti pozornost. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: 24sata/24sata

Nakon što je Magazin završio nastup, Splićanin koji je završio studij elektrotehnike, pohitao je kroz gužvu do Šušnjare kako bi joj donio torbicu. 

Foto: 24sata/24sata

Andrea je krajem rujna 2016. prekinula višegodišnju vezu s bivšim dečkom Domagojem, a jednom prilikom je priznala da joj se muškarci boje prići. 

Vodice: Izvođači iza pozornice 11. CMC festivala | Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

- Bolje prolazim kod žena nego kod muškaraca. Uvijek su mi žene u prvim redovima, više zahtjeva za prijateljstvo i poruka dobivam od žena - rekla je svojedobno Dalmatinka. 

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

SERIJA ČERNOBIL UZROKOVALA GROZOTE: 'Ovo što ljudi rade je prelazi sve mjere'

Komentari (62)
  • Ma da joj nosi i koferčinu ako,lepa zgodna ženska...a i ova razlika u godinama,on ne gubi..ona je sad u najboljim godinama...izgledno kompletna devojka,pri tom i uspešna,nezavisna ma svaka joj čast😃ne pati za nekim medijskim natpisima kao neke,totalno prirodna!

    12. 6. 2019,   15:13
  • Meni je Andrea prekrasna, hrabra, jednostavna , mila i draga cura. Svi koji je negativno komentiraju neka se pogledaju u ogledalo.

    12. 6. 2019,   14:49
  • Nosac kofera ?

    12. 6. 2019,   14:09