Obavijesti

Show

Komentari 30

Suze, smijeh, drama i ljubav: Legendarni televizijski parovi

Suze, smijeh, drama i ljubav: Legendarni televizijski parovi
1

SPEKTAKL U SVAKOJ EPIZODI Zbog njihovih zgoda i nezgoda smo plakali, s nestrpljenjem iščekivali svaku novu 'dramu', a zbog nekih su se čak i uplaćivale mise

VIDEO

Ove legendarne parove s malih ekrana i danas pamtimo.

Sam i Diane iz 'Kafića uzdravlje'

Šarmantni vlasnik kafića Sam Malone (Ted Danson) i konobarica Diane Chambers (Shelley Long) zajedno s cijelom ekipom legendarnog sitcoma 'Kafić Uzdravlje' nasmijavali su nas do suza. Ipak, ljubavna priča Sama i Diane imala je poseban šarm

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dunja i Mazalo iz 'Smogovaca'

Ove godine obilježava se 35. obljetnica prikazivanja prve epizode legendarne serije koje su obožavale generacije velikih i malih.

Snimljeno je 38 epizoda, koje su emitirane tijekom šest sezona. Posljednja epizoda emitirana je 1997. godine. Radnja serije pratila je obitelj Vragec na zagrebačkoj Pešćenici, a posebno zanimljiva bila je turbulentna veza Mazala Vrageca (Damir Šaban ) i njegove odabranice Dunje (Višnja Babić).

Eden i Cruz iz 'Santa Barbare' 

Iako je od prve emitirane epizode 'Santa Barbare' prošlo više od 30 godina, mnogi gledatelji se i danas sjećaju tada omiljenog televizijskog para - Eden (Marcy Walker) i Cruza (A. Martinez)

Zbog njihove ljubavne priče kipjele su juhe, markiralo se u školi i uplaćivale su se mise.

Inače, rijetki znaju da oni prema originalnom planu scenarista nisu trebali završiti zajedno. Naime, Eden je trebala biti s Warrenom Lockridgeom.

Brenda i Dylan iz 'Beverly Hillsa'

Protagonisti jedne od najpopularnijih tinejdžerskih serija svih vremena, između ostalih, bili su i problematični Dylan McKay (Luke Perry) i na prvi pogled 'fina i pristojna' Brenda Walsh (Shannen Doherty).

Njihove avanture potrajale su sve do četvrte sezone kada su Shannon izbacili iz serije. Iako to nije nikad potvrđeno, glumica je dobila 'nogu' zbog svog nesnosnog ponašanja na setu serije, gdje se uspjela zaratiti sa svima.

Chandler i Janice iz serije 'Prijatelji'

Definitivno najsmješniji par u seriji 'Prijatelji' bez ikakve je sumnje nastao onoga trenutka kada je Chandler Bing (Matthew Perry) odlučio izaći na spoj s nazalnom 'aw-my-gawd' princezom Janice (Maggie Wheeler).

Iritantna i ekstrovertirana preko svake mjere, ali i na svoj način duhovita, Janice je bila najslikovitija Chandlerova djevojka, ali i jedan od najzabavnijih sporednih likova u 'Prijateljima'. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu