Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svađa na tulumu: Masaža je dovela do ljubomornih ispada

None Foto: RTL 4

LJUBAV JE NA SELU Već na početku 11. sezone showa počele su drame. Dogodio se prvi poljubac, a sasvim bezazlena masaža dovela je do ljubomornih ispada i suza

Nakon uzbudljivih prvih susreta i brzih spojeva tijekom kojih nije bilo kraja iznenađenjima, a pao je i vrući poljubac, vrijeme je da kandidati još malo bolje upoznaju farmericu i farmere. No neki od njih, nažalost, tu priliku neće imati jer već u večerašnjoj epizodi slijede prva ispadanja.

I dok su se neki farmeri pri svojoj odluci vodili intuicijom i prvim dojmom, nekima je glavni kriterij za odabir bila garderoba kandidata koja im se nikako ne sviđa. Nakon stresnih minuta uslijedit će prvi tulum sezone, a kako to obično biva, nakon pokoje čašice više, krenut će nevolje.

Foto: RTL

Najmlađi farmer Daniel neće biti jedini koji će dijeliti poljupce, a koliko su ozbiljne dame u svojoj namjeri da pronađu srodnu dušu među farmerima, pokazat će i prve suze, dok će jedna obična masaža dovesti do ljubomornih ispada zbog kojih prva zajednička noć neće proći mirno.

Foto: RTL

Podsjetimo se, u prethodnoj epizodi Daniel iz Ekvadora poljubio je Tanju Šuštić u usta. 

- Imam lijepo tijelo i lijepu dušu, a i nokte sam odrezala samo zbog tebe jer ja volim raditi - rekla je Tanja Danielu. Farmer iz Ekvadora je, pak, objasnio djevojkama koje su se prijavile kod njega da on nije dečko za duge veze. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Komentari (18)
  • Ova emisija nešto kaska za " Noćnom morom " koja je bila najbolja ikad po pitanju likova i njihovih show programa, ali je debelo blizu, komedija samo takva!

    11. 9. 2019,   14:05
  • On "nije dečko za duge veze"... pa koja bi imala volje i snage s njim biti u dužoj vezi 😅

    11. 9. 2019,   13:58
  • sa sretnim završetkom?

    11. 9. 2019,   14:33