Obavijesti

Show

Komentari 140

Svađa pred finale, Mijo izbacio Nikolinu: Se** mi se od svega!

Svađa pred finale, Mijo izbacio Nikolinu: Se** mi se od svega!
9

U polufinalu reality showa 'Gospodin Savršeni' kuću je napustila Nikolina koja je Miji poručila da zna koliko vrijedi te ne misli plakati za njime. U finalu će se boriti Nuša i Mihaela

VIDEO

Nakon što je proveo prekrasan dan s Nušom, dobio korisne savjete od Gorana Jurenca te iskreno razgovarao s Mihaelom i Nikolinom, Mijo je donio veliku odluku.

Za početak, Mijo je odveo Nušu na romantični spoj nasamo, gdje su imali priliku razgovarati o ozbiljnim temama i prethodnim vezama. Potom ju je Mijo iznenadio plesom i privatnim koncertom grupe Pravila igre, a spoj je završio strastvenim poljupcem.

- Kad sam blizu njega, osjećam neku privlačnost između nas i nadam se da to nije samo s moje strane. Nikada nisam srela nekoga s kim imam toliko toga zajedničkog. Mislim da bi on mogao biti taj za mene, ali ne znam jesam li ja ona za njega - priznala je iskreno Nuša koja je vjerovala u svoj ostanak u showu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon što se vratila sa spoja u vili su je dočekale Mihaela i Nikolina koje su pokušale sakriti svoju ljubomoru pa su se našalile kako su već Nuši spakirale kofere za polazak. Prije same ceremonije ruža Mijo je odlučio potražiti pomoć i savjet od Gospodina Savršenog iz prve sezone - Gorana Jurenca!

- Bio sam u toj situaciji i želim mu pomoći koliko god mogu. Jako je teško jer su emocije u pitanju, ali važno je da stojiš iza svoje odluke. Nadam se da ćeš isprve donijeti pravu odluku, a ne kao ja… - kazao mu je iskreno Goran, a Mijo mu je priznao da svaka djevojka ima svoje kvalitete.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

- Nikad nisam mislio da je moguće razviti podjednake emocije prema svima trima - otkrio je Gospodin Savršeni koji se prepustio osjećajima i nada se da ga oni neće prevariti. Na koktel partiju Mijo je još jednom razgovarao sa svim djevojkama, a Mihaela je priznala što osjeća.

- Nisam mislila da je moguće u showu razviti takve emocije i na kraju, eto me u polufinalu! Mislim da smo sve zaljubljene, svima nam se sviđa Mijo. U glavi sam već u finalu i ne znam kako ću podnijeti ako ne budem ja ta… - rekla je. Nuša je bila sigurna u svoju ružu zbog njihova zadnjeg spoja, ali Nikolini su se osjećaju pomiješali i bila je u strahu zbog mogućeg odlaska.

Dok je Mijo bio s Nušom na razgovoru, zakačile su se Nikolina i Mihaela. Nakon kraće svađe, Nikolina je ušla u kuću plačući.

- Se** mi se od ovih ljudi. Dosta mi je svega - govorila je Nikolina u kameru povišenim tonom. Po nju je onda došao Mijo, pokušao je utješiti, ali ni njemu se njezina reakcija, kako je sam rekao, nije pretjerano svidjelo.

- Zanemario si me od našeg zadnjeg spoja pa ne znam što me čeka večeras - rekla mu je Nikolina. Na ceremoniji Nuša je dobila prvu ružu, druga je pripala Mihaeli i tako je Nikolina ostala bez svog Gospodina Savršenog.

- Stvarno si predivna osoba i mislim da zaslužuješ najbolje i da ćeš to pronaći izvan ovog showa - rekao joj je Mijo, a Nikolina mu je poručila da zna koliko vrijedi.

- Glavu, gore, idemo doma. Znam koliko vrijedim i mislim da to samo Mijo može požaliti, a ne ja. Hvala lijepo i doviđenja! - zaključila je.

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry zaplakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 140
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'