Obavijesti

Show

Komentari 0

Svađa u emisiji: 'Meghan je bila svjesna u što se točno upušta'

Svađa u emisiji: 'Meghan je bila svjesna u što se točno upušta'
7

Meghan je bila toliko sretna kada se udala za princa Harryja i nije bila svjesna s čime se sve treba suočiti. rekao je bivši batler u emisiji 'Dobro jutro, Britanija'

VIDEO

Svijet ne prestaje brujiti o odlasku princa Harryja (35) i Meghan Markle (38). Brojni obožavatelji nestrpljivo čekaju svaki novi detalj iz života trenutno najpoznatijeg para, a društvene mreže zatrpane su komentarima.

Svakodnevno se javljaju i brojni prijatelji koji diskutiraju o posljednjem potezu bračnog para. Među njima je i bivši batler pokojne princeze Diane. 

- Meghan je bila toliko sretna kada se udala za princa Harryja i nije bila svjesna s čime se sve treba suočiti - rekao je bivši batler u emisiji 'Dobro jutro, Britanija'. 

Dodao je i to kako nitko ne može razumjeti taj čudan svijet, ali i kako princ Harry ne može napraviti ništa značajno za kraljevstvo s obzirom da je tek šesti po redu u 'borbi' za krunu. Kako kaže, nema tu mjesta za njih te smatra da se istinski raduju budućnosti. 

Voditelj je komentirao kako njih dvoje ne žele raditi dosadne stvari kakve su namijenjene starijim članovima kraljevske obitelji. 

- Javnost teško može shvatiti kako izgleda život u palači. Ne udaješ se za jednu osobu već za cijelu obitelj. Meghan to nije znala - otkrio je batler. U jednom trenutku došlo je i do rasprave s obzirom na to da se voditelj nije slagao s njegovom izjavom.

 

Royal visit to Africa - Day Ten

- Ma dajte, molim vas, stanite. Ona je 35-godišnja razvedena holivudska glumica. Znala je dobro u što se točno upušta - odbrusio je britanski voditelj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

01:05

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Kate potresao skandal: Blijedu i ispijenu ulovili su je paparazzi
U SJENI MEGHAN MARKLE

Kate potresao skandal: Blijedu i ispijenu ulovili su je paparazzi

Službena Instagram stranica Kensington palače objavila je ipak fotografiju nasmijane Kate. U opisu su se zahvalili svima koji su im poslali dirljive poruke povodom njezina rođendana...

'Meghan ima potpunu kontrolu nad životom princa Harryja...'
STRUČNJACI:

'Meghan ima potpunu kontrolu nad životom princa Harryja...'

Harry želi da bude sretna i sigurna, a još bitnije, želi da ne pati kao njegova majka Diana. Ali, sad su Meghanini holivudski prijatelji postali i Harryjevi prijatelji, kažu stručnjaci koji tvrde da Meghan upravlja Harryjem
Kraljici dala otkaz pa sad opet može javno objaviti gole fotke
MEGHAN NA INSTAGRAMU

Kraljici dala otkaz pa sad opet može javno objaviti gole fotke

Također, ulaskom u kraljevsku obitelj Meghan se morala odreći davanja autograma, a članovima kraljevske obitelji nije bilo dopušteno glasanje te povezivanje uz bilo kakve političke položaje