Obavijesti

Show

Komentari 1

Svadba na farmi, a Svizac želi Stefany za striptizetu

Svadba na farmi, a Svizac želi Stefany za striptizetu
8

Jelena i Neno su izabrani za nove sluge. Farmeri će ovaj tjedan imati svadbu pa su svatovske pripreme u punom jeku. Došli su i članovi Lada

VIDEO

Farmeri će ovaj tjedan imati svadbu na farmi, pa su svatovske pripreme u punom jeku. Farmu su posjetili članovi Lada te ih poučili plesu. Od njihova odlaska natjecatelji ne prestaju pjevati i plesati narodne note. Izrađivali su i konfete te pričali jedni drugima priče. Dvina je komentirala da bi Rafo i Stefany bili zanimljiv par.
- Ona bi se slikala gola po novinama, a on bi se molio za nju! - našalila se u svom stilu Jelena. Dan na farmi je otpočeo u dobrom raspoloženju. Jelena je ljubila svoje kolegice i tapšala ih po stražnjici. Rafo i Svizac su odlučili u ranu zoru zapjevati svojoj prijateljici Stefany, unatoč ljubomori koze Štefice koja se nije odvajala od njih. Dvina je puštala malog miša iz mišolovke na slobodu.
- Gle, on se vraća u kuću, tamo mu je kuća! - vikala je Dvina razdragano promatrajući miša.

RIJEČKE SLUGE
Cijela će se Rijeka dići na noge radi nas!, Jelenin je komentar na izbor nje i Nene za ovotjedne sluge.
- Da, zbog riječkih slugu! - dobacio je Neno. Naizgled je Jelena dobro prihvatila svoju novu "ulogu", ali morala se konzultirati sa svojom prijateljicom Stefany.
- On je jako dobar glumac i točno znam da postoji nešto što veže njih dvoje! - rekla je Stefany, aludirajući na Dvinu. Jelena i Stefany su uvjerene da je prvi dualist Neno.

POČELA NAVIJAČKA GROZNICA
Kako se bliži Europsko nogometno prvenstvo, i na farmi je počela navijačka groznica.
- Ovo je za Slavena Bilića i reprezentaciju! - uzviknula je Dvina kad su farmeri na krovu kovačnice pjevali navijačke pjesme.

STEFY STRIPTIZETA
Planirajući svadbu, farmeri su došli na ideju da organiziraju momačku i djevojačku večer. Stefany se ta ideja nije svidjela.
- Baš je dobra ideja, a ti ćeš nam biti striptizeta! - odbrusio joj je Svizac. Farmerska svadba je blizu, no farmeri su zaključili da je prava svadba za njih "daleka budućnost". Na kraju su svoje želje vezane uz tu temu pretočili u pjesmu "Nemoj se udavati ".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama