Obavijesti

Show

Komentari 81

Svaka dama zaradila dva stana: Seve ometala susjede bukom

Svaka dama zaradila dva stana: Seve ometala susjede bukom
6

Severina si je u Zagrebu kupila raskošan stan, a prije dvije godine terasu je ogradila od znatiželjnih pogleda. Badrićka se ljeti odmara u vili na Jelsi...

VIDEO

Severina Kojić (46), Nina Badrić (46) i Jelena Rozga (41) čas su bile ljute konkurentice, a čas glumatale blisko prijateljstvo. Budući da je teško procijeniti koja bolje naplaćuje svoje estradne podvige, u nekretninama su sve tri podjednake. 

Pokretanje videa...

01:43

Rozga ima dva stana u Splitu. Kupila je stan na Brdima, sjevernom dijelu rodnog joj Splita. Cijena je oko 2000 eura po četvornome metru. Drugi se nalazi na Žnjanu i, kako kažu susjedi, pjevačica ga nije platila ništa više nego oni. 

stanovi poznatih u Splitu

- Viđamo Jelenu u prolazu. Ima puno obaveza tako da je nemamo prilike susretati često. Ali je ljubazna dama, uvijek se lijepo javi i mogu reći sve najbolje - rekao je svojedobno Jelenin susjed. Krajem 2016. pjevačica se hvalila kako će kupiti stan u strogom centru Zagreba s tadašnjim zaručnikom Stjepanom Hauserom (32), ali ljubav je naglo pukla pa se sad postavlja pitanje gdje pjevačica boravi kad dođe u Zagreb zbog nastupa. 

Kad je njezina nekadašnja prijateljica, a sad ljuta konkurentica, Severina dvije godine ometala susjede nesnosnom bukom u jednom od elitnih zagrebačkih naselja, gdje je na vrhu zgrade kupila dva stana, zapravo je uređivala balkon svojega penthousea.

Raskošnu lođu popravljala je u tajnosti jer građevinski inspektori tad nisu imali pojma o njezinu mini projektu. Kad su izašli na teren, pjevačica je već nabavila sve potrebne papire. Pogled na oba balkona sakrila je od očiju javnosti. Terase i s jedne i s druge stane zgrade natkrila je krovom te ih “ogradila” roletama. Tamo se i ovo ljeto skrivala kad su izašle gole fotografije na kojima je navodno bila ona.

Osim tog stana, ima i jedan u Splitu, na Žnjanskim kaskadama, koji slovi za elitni dio grada. Iako je i ona vlasnica stana u Zagrebu koji je kupila u vrijeme velike ljubavi s Bernardom Krasnićem (41), Nina Badrić je između užarenog asfalta i mora ipak izabrala more. Kamen, drvo i bijela boja upotpunjeni s crvenim detaljima glavna su obilježja njezina dalmatinskoga gnijezda na Jelsi.

Pjevačica je iznenadila mnoge kad je na društvenim mrežama objavila fotografije unutrašnjosti svojega doma na Jadranu jer inače skriva svoju privatnost kao zmija noge. 

Uslijedili su brojni komplimenti. Pjevačicu su pohvalili kako ima smisla za uređivanje interijera. Svojom je kućom posebno oduševila glumca Gorana Višnjića (46), kojeg je i pozvala u posjet. 

ŠOKANTAN SLUČAJ POTRESAO JAVNOST: Nakon izlaska nazvala je Uber, a par sati kasnije njezino su tijelo pronašli lovci

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija