Obavijesti

Show

Komentari 64

Svaka ima svoj faktor: One su među najljepšima na svijetu

Svaka ima svoj faktor: One su među najljepšima na svijetu
1

Kraj godine donosi razne top liste, među njima i najljepših ljudi na svijetu. Ovih trinaest dama je prema glasanju 150.000 korisnika platforme rankong.com proglašeno najzgodnijima

VIDEO

Kristen Bell

Reuters/Pixsell

Iako nije 'razvikana', lijepa plavuša  zasluženo se našla na listi. A da je uspješna komičarka, pokazala je u filmu 'Bad Moms' koji je veliki hit u kinima.

Jennifer Connelly

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tamna kosa, guste obrve i smaragdne oči ovoj glumici su osigurali status prave ljepotice. Nekoliko sezona bila je zaštitno lice modnih kampanja kuće Balenciaga, a zatim ju je preuzeo Luis Vuitton.

Zooey Deschanel

Reuters/Pixsell

Zvijezda serije "New Girl" pored prelijepih plavih očiju ima i 'ono nešto'. Čak i kad je glumila u '(500) Days of Summer' bila je simpatična.

Miranda Kerr

Klasičan je primer djevojke iz susjedstva. Iako uvijek izgleda kao da se spremila na brzinu, iza nje stoji vojska stilista, frizera i vizažista. Nedavno se drugi put udala i to za osnivača Snapchata.

Natalie Portman

Reuters/Pixsell

S IQ-om 140, uz Sharon Stone spada u žene s najvećim kvocijentom inteligencije u glumačkom svijetu. Uvijek njegovana brineta status zvijezde može zahvaliti serijalu 'Ratovi zvijezda', ali je podjednako dobra i u dramama i romantičnim komedijama.

Blake Lively

PA/Pixsell

Plavuša dugih nogu i neodoljivog osmjeha, od nezrele Serene iz 'Tračerice' transformirala se u pravu modnu ikonu. Sa suprugom Ryanom Reynoldsom ima dvoje djece, a mnogi je smatraju uspješnim spojem seksi zavodnice i obiteljske žene.

Mila Kunis

PA/Pixsell

Uvijek na listi najljepših žena i to sasvim zasluženo. Bademaste oči, tamna kosa, preplanuli ten, divan osmjeh, al i 'cool' stav čine Milu jedinstvenom pojavom u Hollywoodu.

Jessica Biel

Predivna glumica svojevremeno je radila i kao model. Prirodna brineta ima savršenu figuru i isto tako poželjnog partnera Justina Timberlakea.

Kate Beckinsale

PA/Pixsell

Najpoznatija po ulozi u filmu 'Pearl Harbour' s Benom Affleckom, ova glumica je sinonim klasične ljepote. Prodorne smeđe oči, bujna kosa boje meda, fantastično tijelo - Kate kao da nema mane.

Megan Fox

Od prvih scena u 'Transformerima', prekrasna Megan je osvojila sve muškarce svijeta. A i glumca Briana Austina Greena, kojem  je rodila troje djece. Priča se da je Megan obavila nekoliko estetskih operacija, ali svejedno, posao je urađen savršeno

Kate Upton

Svježe udana žena, lijepa manekenka izgleda poput prave cure iz Kalifornije. Duga plava kosa i oči, ali i bujni dekolte čine je privlačnom. Iako je izgubila nekoliko kilograma od kada se pojavila na naslovnicama, fascinacija njenom ljepotom nije umanjena,

Scarlett Johansson

Lijepa i talentirana. Svoje prve glumačke korake napravila je u kazalištu davne 1994. godine. Kažu da je najljepše izgledala u filmu 'Vicky Cristina Barcelona'.

Charlize Theron

Actress Theron poses during a photocall to promote her film "Fast & Furious 8" in Madrid

Žena koja svakim danom izgleda sve bolje i sa svojih 42 godine je iza sebe ostavila brojne mlađe kolegice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'