Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svaki putnik samo je dio varke: Zavjera je otkrivena na kraju

None Foto: Twitter/Screenshot 4

Mnogi od nas svakodnevno putuju na posao. Prolazimo kroz gust promet te gradsku gužvu, ne pitajući kakve se spletke i špijunske igre odvijaju cijelo vrijeme oko nas

Premda smo do sada nekoliko puta izrazili sumnju u kvalitetu nadolazećeg akcijskog trilera s Liamom Neesonom u glavnoj ulozi, posljednji foršpan je ipak pokazao kako bi pred nama mogao biti posve dobar film.

U filmu 'Putnik', Neeson glumi trgovačkog putnika koji dobije ponudu, na koju ne može reći ne. A ponudu mu nudi Vera Farmiga, u ulozi tajnovite strankinje. Hoće li naš putnik razotkriti zavjeru prije nego što istekne vrijeme? Ima li šanse za nevine?

U glavnim ulogama su gore spomenuti Neeson u ulozi agenta osiguravajućeg društva te Vera Farmiga kao kriminalka s planom, dok im podršku daju Patrick Wilson, Killian Scott, Jonathan Banks, Sam Neill, Elizabeth McGovern, Florence Pugh i Damson Idris.

Redatelj je Jaume Collet-Serra, koji je s Neesonom već surađivao na filmovima 'Non stop' te 'Ukradeni identitet'. Film u kina dolazi tijekom siječnja 2018. godine.

Tema: FILM

Komentari (1)
  • Isto ko i na ovom portalu, svaki komentar samo je dio varke: ****Postovani***** je otkriven na kraju.

    19. 12. 2017,   14:11