Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Svaki video zahtjeva pripreme, a originalnost je ključ uspjeha'

None Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Zagrebačku vlogericu Jelenu Perić nakon nešto više od godinu dana objavljivanja beauty videa na svom Youtube kanalu te Instagramu prati milijun fanova

Premda su o Jeleni inozemni mediji pisali kao o hrvatskoj dvojnici Kim Kardashian vizažistica je napravila dobar posao snimajući video uratke. U njima daje savjete kako pravilno nanijeti šminku te istaknuti zanimljiv dio lica, a time si je osigurala ugovore s međunarodnim kompanijama koje priželjkuju da njihove proizvode Jelena reklamira na svojim društvenim mrežama.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

- Svaki video zahtijeva nekoliko sati pripreme jer osim šminke sređujem i kosu, a nakon montaže materijala obrađujem detalje u postporodukciji - objasnila je Jelena Perić. Budući da se većina njezinog posla odvija “on line” neki su obožavatelji pomislili kako Jelena radi tek nekoliko sati na dan i zarađuje vrtoglave iznose.

- Zarada je odlična zbog čega sve više mladih žele pokušati napraviti biznis na društvenim mrežama. No, moj radni dan traje od ranog jutra do kasno u noć jer sve radim sama - dogovaram poslove, osmišljavam sadržaj te realiziram video materijale - objasnila je Youtuberica. Sudjelovanje u Joomboosovu Videostaru vidi kao priliku za sve kreativce koji se žele okušati u poslu kojim se bavi kao sjajnu odskočnu dasku za izazove pred njima.

Foto: JoomBoos

- Mislim da je prijava za novu sezonu Joomboos Videostar natjecanja idealan način da motivirate sami sebe te publici pokažete ono najbolje od sebe. Nemojte se bojati grešaka jer su i one dio puta do uspjeha - zaključila je Jelena.

Tema: JoomBoos

Komentari (22)
  • kako se zove ova bolest? bolest da želliš biti klon nekog šupljogavog selebriti muflona?

    9. 10. 2017,   14:12
  • Seljanka... koliko god šminke na sebe stavila A vrhunac je ljetos na plaži samo s četri sloja

    9. 10. 2017,   11:11
  • pokusaj da se lici na Kim je bar or'ginalna stvar ,a o tome da joj se puder na ovom dogadjaju tako uklapa ,pa izgleda k'o da nosi tudju glavu-to je tek posebna prica .....

    9. 10. 2017,   11:45