Obavijesti

Show

Komentari 4

Sve je spremno za MAC: Huljić i Lepa Brena pripremili show....

Sve je spremno za MAC: Huljić i Lepa Brena pripremili show....
1

Slušat ćete jednu klasičnu obradu moje pjesme koja je bila napisana za Olivera Dragojevića, 'Dva put san umra', u jednoj potpuno novoj izvedbi s orkestrom, rekao je Huljić

VIDEO

MAC spektakl u Areni počinje za nekoliko sati, a zvijezde koje nastupaju završile su generalne probe, i svoje dojmove podijelili s fanovima. Lepa Brena kaže da je za gledatelje pripremila pravi mali spektakl, program koji traje 6-7 minuta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bit će to nešto predivno i fantastično, jedan opus koji je povezao mojih 40 godina rada, i iskreno se nadam da će se svidjeti publici - rekla je Brena. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kaliopi kaže da je već nakon prvog odgledanog MAC-a prošle godine odmah poželjela da ovog puta zapjeva na toj sceni. Nakon generalne probe, njezina iskustva su više nego pozitivni.

- U moje četiri minute dok budem pjevala uživat ću maksimalno, došla sam sa svojim bendom, nastupat ćemo uživo onako kako se to odvija na mojim koncertima, a MAC će se potruditi da toj priči doda jedno maestralno i nestvarno svijetlo, kako bi sve izgledalo magično - otkrila je Kaliopi. 

Tonči Huljić predstavit će se publici MAC-a na jedan malo drugačiji način, pjesmom koja je svima dobro poznata.

- Slušat ćete jednu klasičnu obradu moje pjesme koja je bila napisana za Olivera Dragojevića, Dva put san umra, u jednoj potpuno novoj izvedbi s orkestrom - rekao je Huljić. 

Aleksandra Radović gledateljima MAC-a obećava sjajnu muziku uživo i dobru atmosferu, po kojoj su ona i njezin bend poznati. 

- Ja sam poznata po nastupima uživo, i večeras će također biti live nastup, mislim da mene publika zbog toga i voli, moj bend sjajno svira, mi smo dobro uigrana ekipa, tako da je nastup baziran na sjajnoj glazbi i dobroj atmosferi - rekla je Aleksandra. 

Žarko S.A.R.S. je nakon generalne probe fasciniran veličinom bine i ogromnim LED ekranima koji su važan dio njihovog nastupa.

- Scena izgleda fenomenalno prije svega zbog LED ekrana koji su ogromni. Kad sam se malo odmakao od bine i došao na prednji dio, okrenuo sam se i pogledao, izgleda baš divno. Tijekom nastupa imamo lijepu video pratnju na ekranima i slobodno mogu reći da e biti nekoliko ljudi na pozornici.Super priča i jedva čekam izaći na pozornicu -rekao je Žarko. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac