Obavijesti

Show

Komentari 44

Sve Novkovićeve ljubavi: Hoće li s Anom imati 'happy end'?

Sve Novkovićeve ljubavi: Hoće li s Anom imati 'happy end'?
1

Glazbenik se lani u listopadu razveo od Zadranke Ines Katić. Da mu ni treći brak nije uspio dao je naslutiti pjesmom 'Nije htjela' te riječima koje su sugerirale kraj osmomjesečnog braka

VIDEO

Svega nekoliko mjeseci nakon razvoda Ines Katić, Boris Novković (49) pohvalio se tjedniku Story da je u ljubavnoj vezi s balerinom kazališta Komedija i defektologinjom Anom Hanić. Upoznali su se na koncertu u čast Vladi Štefančiću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:10

Pjevača je navodno očarala njezina plesna točka, a kasnije je rekao da se gledajući Anu osjećao kao da je zalutao u film 'La La Land'. Zajednički poznanici dogovorili su im kavu, koja je završila fatalno. Početkom siječnja zaljubljeni par otputovao je u topli Dubai.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Novković se lani u listopadu razveo od Zadranke Ines Katić (30). Da mu ni treći brak nije uspio dao je naslutiti pjesmom 'Nije htjela' te riječima koje su sugerirale kraj osmomjesečnog braka i romanse s Ines. Novković često ističe da živi iskreno sam sa sobom i ne pristaje na život u laži koliko god to nekoga smetalo. 

- Idem u svemu do kraja i sto posto na sat, ali srcem - rekao je Boris za Story.

U vrijeme najveće popularnosti pjevač je bio u braku s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (45). Vjenčali su se mladi i u braku opstali pet godina. 

Drugi put se zakleo na vječnu ljubav novinarki Luciji Matić. S njom ima sinove Nou (7) i Bona (4). Dok je Lucija bila trudna s drugim sinom, Boris se zaljubio u slikaricu Ivu Višošević (39). Pjevač je Luciji priznao romansu s drugom te se iz njihova obiteljskoga gnijezda odselio u podstanare. 

Pjevač je tad tvrdio da nikad nije ostavio obitelj i djecu. Nakon rođenja njegova mlađeg sina, iako Lucija i on više nisu bili skupa, Boris je svaki dan dolazio bivšoj supruzi i pomogao joj brinuti o zajedničkoj bebi. Novinarka i pjevač ostali su u korektnim odnosima. 

Boris Novković ponovno ljubi: Balerinu Anu odveo je u Dubai
Boris Novković ponovno ljubi: Balerinu Anu odveo je u Dubai

Ni veza s lijepom slikaricom Ivom nije dugo potrajala pa je Boris nakon tri i pol godine veze ponovno postao samac. O bivšim je suprugama i djevojkama uvijek govorio samo lijepe riječi.

Pixsell/Facebook

- Bez obzira na nepomirljive razlike, ta ista ljubav spojila nas je karmički, ne samo nas, nego i sve ljude u interakciji s nama, oplemenila i obogatila naše i njihove živote bez obzira na ponekad teži put. Zato i živimo u svakoj novoj reinkarnaciji, da prožmemo i prođemo određena iskustva, zato ljubav nikad ne treba osuđivati u kojim god okolnostima se dogodila i rodila, za sve postoji razlog. Puno smo dali i naučili jedno od drugog, ali došlo je vrijeme da svatko od nas krene dalje kako bi svoju misiju još bolje ispunili. Hvala za ljubav, bilo je neponovljivo i jedinstveno - rekao je tad pjevač.

Prijatelji mu žele više sreće u vezi s Anom i uvjereni su da će ovaj put to biti ono pravo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama