Obavijesti

Show

Komentari 15

Sve rjeđe se skidaju: Gianna i Sabina promijenile stil života

Sve rjeđe se skidaju: Gianna i Sabina promijenile stil života
7

Dok je Sabina odselila u Njemačku i krije dečka, Gianna sa svojim zaručnikom Dujom Bašićem vodi agenciju koja iznajmljuje vile, jahte, privatne avione, batlere i vip usluge

VIDEO

Sabina Čedić (31) i Gianna Apostolski (40) žive mirnim životom, a prije devet godina pokazivale su grudi pred cijelom Hrvatskom u kultnim 'Golim vijestima'.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

01:09

Djevojke su gledateljima Nove TV uveseljavale sam kraj tjedna i golicale maštu.

Čitale su tjedni pregled i vijesti, pritom skidajući odjeću sa sebe. Na kraju emisije voditeljice su ostale samo u gaćicama. Katkad su solirale pred kamerama, a pojavljivale su se ponekad i u paru. Prva voditeljica bila je Gianna Apostolski, koja je danas u sretnoj ljubavnoj vezi, a sa zaručnikom Dujom Bašićem (27) vodi privatni biznis.

- U Splitu imam agenciju koja iznajmljuje vile, jahte, privatne avione, batlere i VIP usluge - rekla je Gianna, koja je nakon 'Golih vijesti' završila studij odnosa s javnošću. Kaže da je sretna i zaljubljena te da živi život koji se može poželjeti.

- Trebao mi je novac i bilo mi je zabavno. Jako sam dobro zarađivala. Nakon toga sam se počela baviti stvarima koje volim - ispričala nam je Apostolski. Dodala je kako se ne srami posla koji ju je proslavio. S bivšom kolegicom Sabinom Čedić povremeno se čuje, ali otkako nema profil na Facebooku, rjeđe komuniciraju.

- Prije nego što sam izbrisala ‘fejs’ čule smo se povremeno, a ona je tad bila u Njemačkoj - rekla je Gianna. Splićanka se prije 'Golih vijesti' bavila manekenstvom te je pokušala napraviti pjevačku karijeru. Kad je prihvatila angažman u 'Red Carpetu', Gianna je rekla kako je ne smeta pokazivanje grudi, ali da se nikad ne bi skinula do kraja pred kamerama.

- Grudi kao grudi, totalno nebitna stvar. Ako tijekom ljeta pogledate plaže po Jadranu, vidite da je svaka druga djevojka u toplesu - izjavila je Apostolski. U tome su je podržavali obitelj i tadašnji dečko. Na Uskrs se pohvalila prstenom, a onda je otkrila da je ipak riječ o šali.

- Malo sam se zezala jer su ljudi zaboravili da je i prvi april, a ne samo Uskrs. Naljutila sam prijatelje i čini mi se da se sad moram što prije zaručiti - smije se Apostolski. Ubrzo joj se pridružila i Sabina iz Dugog Sela. Ona je voditeljski posao prihvatila zbog novca i slave, a smatrala je da će joj angažman pomoći da nađe ozbiljan posao.

- Obožavam svoje grudi i ne vidim ništa loše u pokazivanju oblina - rekla je Sabina, a njezini roditelji nisu imali ništa protiv njezina posla. Više ne pokazuje atribute kao nekad, a ni na njezinu profilu na društvenim mrežama nema golišavih fotografija. Odselila se u Njemačku i povukla iz javnog života. Ima dečka, ali ga ne želi pokazati.

Njezini prijatelji tvrde kako razmišlja o majčinstvu. Sabina se hvali dizajnerskim komadima koje nabavlja u skupim trgovinama u Frankfurtu. Udomljava pse, izlazi s prijateljicama u lude noćne provode, prati sport te i dalje brine o svojem izgledu. Prijateljima se pohvalila da je izbijelila zube.

Goran Jakuš/Pixsell

Prije 'Golih vijesti' Sabina se skinula za Playboy. Plesala je i u Malnarovoj 'Noćnoj mori', a ondje je upoznala Slađanu Petrušić (34), koja je danas u vezi s Vlahovom. Sabina i Slađa su bile prijateljice te su se čak fotkale zajedno u toplesu, ali kasnije su se prepucavale i 'zaratile'. Gianni i Sabini na voditeljskoj poziciji pridružila se i frizerka Suzana Buntić iz Novigrada.

- Ne razmišljam o televizijskoj karijeri. Prijavila sam se zbog novca - rekla je Buntić, koja je tad radila kao blagajnica u porečkom kasinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao