Obavijesti

Show

Komentari 0

Sve se prerađuje: Akcijski film desetljeća dobiva novo ruho

Sve se prerađuje: Akcijski film desetljeća dobiva novo ruho
3

Jedan od najbrutalnijih akcijskih filmova ikad snimljenih, indonezijski film 'The Raid', trebao bi uskoro dobiti svoju američku verziju. Hoće li pred nas doći mlaka inačica tog djela?

VIDEO

Za sve prave fanove filma 'The Raid' donosimo podosta zanimljive vijesti. Kako se trenutačno čini, akcijski film kojeg mnogi smatraju filmom desetljeća dobit će svoju adaptaciju za američko tržište.

Na čelu projekta je trenutačno Joe Carnahan ('Opstanak') dok je za glavnu ulogu odabran glumac Frank Grillo (serijal 'Pročišćenje', serijal 'Kapetan Amerika'), kojeg pamtimo kao negativca iz filmova o Kapetani Americi. Ovaj par je napravio najavu na Caranhanovom Instagramu, koju vam mi donosimo.

Pogledajte video

 

#WarPartyFilms @xyzfilms @frankgrillo1 @ghuwevans. It's going down for real. #theraid

A post shared by Joe Carnahan (@carnojoe) on

Za sve one koji su ustrašeni da bi Caranhan mogao upropastiti jedan film koji je praktički blizu savršenstva koliko akcijski film to može biti, redatelj se oglasio na svojem Twitteru da bi uklonio takve pomisli.

No kada pogledamo povijest ove prerade, moramo biti iskreni pa izraziti sumnju u redateljeve riječi. Naime, samo kratko vrijeme nakon što je film ušao u distribuciju u SAD, Screen Gems je otkupio i prava na preradu. Gareth Evans, originalni redatelj, trebao je biti producent te prerade, a na njoj su trebali raditi i originalni koreografi, kao i kaskaderi.

Tijekom 2014. su za glavnu ulogu planirani bili Chris i Liam Hemsworth, kao i Taylor Kitsch, koji su svi u međuvremenu otpali. Frank Grillo je jedini glumac koji se zadržao, no film i dalje nije imao redatelja. Tri godine su još prošle, s jednim redateljem koji je odustao zbog konstantnih odgađanja snimanja, da bi se napokon redatelja našlo u Joeu Carnahanu, koji bi trebao biti i redatelj i producent, uz spomenutog Evansa.

Tolike promjene i odgađanja svakako nisu dobre, pa ćemo mi ostati skeptični sve do objave početka snimanja. A kako nije jasno kada bi ovaj film mogao doći u kina, ako vam stvarno fali akcije, preporučili bismo vam nastavak izvrsnog 'Johna Wicka', koji vas stvarno može ostaviti bez daha.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode