Obavijesti

Show

Komentari 67

Sve za plave: Nije bitno igra li Izet, uvijek sam uz Dinamo...

Sve za plave: Nije bitno igra li Izet, uvijek sam uz Dinamo...
10

Supruga dinamovca kaže kako nema posebne rituale nakon pobjeda Dinama te da jedino ako su neke izuzetne utakmice, kao kad je klub osvojio sljedeći krug za europsko proljeće, s prijateljima proslavi

VIDEO

Nogomet je 150 posto postao moj život jer smatram da je to moja dužnost kao supruge, iskreno nam govori Leyla Hajrović (29).

Dok će njezin suprug, dinamovac Izet (27), danas na terenu odmjeriti snage s norveškim Rosenborgom, njegova supruga na maksimirskim tribinama gotovo svaku utakmicu dodatno zagrije svojim navijanjem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:47

- Utakmicu ću gledati na stadionu i idem sama. Kad god Dinamo igra u Zagrebu, uvijek idem na stadion. Nebitno je igra li Izet ili ne, smatram da je bitno dati potporu cijeloj ekipi i biti na stadionu - smatra Leyla. Influencerici posebno osmijeh na lice izmame golovi kojima dinamovci pune mrežu protivnika.

Leyla Hajrović: Prvu markiranu torbicu dobila sam s 13 godina
Leyla Hajrović: Prvu markiranu torbicu dobila sam s 13 godina

- Svaki put skočim i veselim se. Znam koliko se dečki i stožer trude te mi je zato uvijek drago kad budu nagrađeni pobjedom - izjavila je Izetova supruga, koju nije stid pokazati emocije koje gaji prema omiljenom sportu.

- Nisam osoba koja na stadionu šuti i mirno sjedi na stolici. Jednostavno to ne mogu - objasnila nam je. Da je istina što Leyla priča dokazala je u svibnju, kad je nakon pobjede protiv Hajduka potrčala Izetu na teren te ga, unatoč kiši, ljubila i grlila. Nakon utakmice uvukla se u usku bijelu haljinu i plesala na hitove Halida Bešlića (65) “Neću, neću dijamante” i “Taman je”.

No osim što Leyla obilazi nogometne stadione, nije joj strano da umjesto serija i filmova na televizijskim ekranima radije pogleda nogometnu utakmicu.

- Kad Izet doma stavi utakmicu, nisam tip žene koja mu kaže: ‘Hajde, prebaci to’ - otkriva. Priznaje i da redovito prati transfere koji se dešavaju ljeti i zimi, ostale klubove kako igraju, trenere koji odlaze ili dolaze...

- I to ne samo u HNL-u, nego i ligama petice - pohvalila se Leyla. Iako često na Instagramu objavljuje odlaske na modne revije, evente i ostala popularna događanja, Leyla najviše uživa u maksimirskoj loži odjevena u plavi Dinamov dres.

- Od kluba imam otprilike tri ili četiri dresa. Svake sezone si uzmem nove dresove koje izbace - istaknula je. Izjavila je kako nema posebne rituale nakon pobjeda Dinama te da jedino ako su neke izuzetne utakmice, kao kad je klub osvojio sljedeći krug za europsko proljeće, s prijateljima organizira slavlje.

Hajrovići uživaju: Leyla se hvali luksuzom, a Izet pokazao torzo
Hajrovići uživaju: Leyla se hvali luksuzom, a Izet pokazao torzo

Leyla, kako nam otkiva, ima svoju najdražu pjesmu za Dinamo. Kako kaže, čim čuje taktove pjesme Kemala Montena “Dinamo”, odmah joj se na licu pojavi osmijeh. No ne voli prognozirati rezultate utakmica, kao što joj nije važno hoće li Izet biti taj sretnik koji će “napuniti” protivničku mrežu.

- Jedina stvar koja je bitna je da Dinamo pobijedi te da publika podrži momčad i stožer - objašnjava mlada balkanska trendseterica koja je prepoznatljiva po komadima koji odišu kvalitetom i luksuzom. Atraktivni supružnici Hajrović, otkako su došli u hrvatsku metropolu, ne prestaju plijeniti pozornost ekstravagantnim stilom života, a mnogi su ih prozvali balkanskim Beckhamovima.

- Volimo se srediti i možda imamo neke ekstravagantne komade što ne bi svako nosio - rekla je. Ipak, osim mode, bitno joj je da Izet nakon utakmice s terena izađe zdrav.

- Ništa više mi ne treba - objašnjava. Osim što voli gledati nogomet, Leyla je nedavno na društvenoj mreži pokazala da ne zna samo Izet igrati nogomet, nego da se i ona njime bavi rekreativno. Na plaži u Meksiku trčala je i udarala nogom loptu, a u tome su joj se pridružili i prijatelji.

POGLEDAJTE KAKO JE LEYLA UPOZNALA KIM KARDASHIAN:

Pokretanje videa...

00:14

POHVATALE SE U KLUBU: Pjevačica nakon razvoda uživa u društvu mlađahne frendice

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije