Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svekar Elvisa stisnuo da oženi maloljetnu Priscillu

None Foto: 24sata 4

Elvis se rodio u dvosobnom kućerku u Tupelu u Missippiju 8. siječnja 1935., u 4.35 sati, 35 minuta nakon brata blizanca Jesseja Garona...

Nisam spavala s Elvisom, to me stalno pitaju, kaže June Juanico, koju je Elvis zamalo oženio 1956. godine.
Kaže da Elvis nije htio seks prije braka. On i June vjerojatno bi se i vjenčali da on nije postao rock'n'roll ikona.
- Stala sam pred njega, bio je na probi s bendom. Čvrsto me uhvatio za ruku i odveo u kupaonicu. Rekao mi je: 'Slušaj, ti si tako ispravna djevojka, žao mi je'. Otišao je na turneju, pozivi su bili sve rjeđi - priča June. Elvis se promijenio, a onda su mu majci dijagnosticirali hepatitis. Gladys je umrla u 46. godini. Elvis je danima plakao. Otišao je u vojsku u Njemačku. Tada su krenule špekulacije da se Elvis užasno bojao seksa jer je strahovao da je pokupio neku spolno prenosivu bolest. U Njemačkoj, u jednom baru, upoznao je tada 14-godišnju Priscillu, pokćerku pilota. Odjevena u plavu haljinicu i bijele čarapice, prišla je njemu.
- Čujem da si bio u rodnoj kući Elvisa Presleya - rekla mu je.
Elvis se nasmijao. Nije mu dugo trebalo da se zaljubi u veselu djevojku sivih očiju. Redovito su se viđali, potom dopisivali kad se on vratio u Ameriku. Uspio je nagovoiti njezinu majku i očuha da je puste k njemu na božićne praznike. Priscilla je došla u Graceland i ostala u Mississippiju završiti školu. Postala je punoljetna te su se ona i Elvis trebali vjenčali.

Komentiraj, znaš da želiš!