Obavijesti

Show

Komentari 73

Svi Ecijini nebauštelci: Od inženjera građevine do modela

Svi Ecijini nebauštelci: Od inženjera građevine do modela
9

Ecija je 2013. bila zaljubljena u inženjera građevine Alena Prvčića. Ipak, ljubav je 'pukla' nakon manje od šest mjeseci

VIDEO

Bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić (32) gostovala je u IN Magazinu te je otkrila kako ne zna čime ju sve nije osvojio dečko, bivši nogometaš Nikola Pokrivač (33). Ipak, priznala je da se ne bi mogla zaljubiti u bauštelca ili prodavača lubenica jer s njima ne bi imala puno zajedničkih točaka. 

- Nikola ja imamo puno više zajedničkih točaka nego što bi ja imala s nekim bauštelcem - nasmijala se Ivušić. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ecijin pak ljubavni život je u najmanju ruku buran. Davne 2006. našao se u fokusu javnosti, i to zbog zagrebačkog poduzetnika Tomislava Totića koji je u to vrijeme bio u vezi s Nikolinom Pišek (43). Tada se pričalo da je Ecija viđena s poduzetnikom tijekom noćnog izlaska te da je ona kriva za prekid, no on je to demantirao i rekao da mu je Ecija samo prijateljica.

Pet godina kasnije pisalo se o njenoj navodnoj tajnoj vezi s nogometnim menadžerom Nikkyjem Vuksanom, bivšim dečkom voditeljice Tatjane Jurić (37). Ecija je u jednom intervjuu izjavila da je Vuksan 'bio na putu do mjesta u njezinom srcu'.

Nakon toga, 2013. je bila s inženjerom građevine Alenom Prvčićem. Ipak, ljubav nije dugo potrajala pa je veza 'pukla' nakon nešto manje od šest mjeseci. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

02:22

Godinu kasnije pisalo se da joj je srce ukrao pet godina mlađi maneken i tada još student Petar Puškarić, koji je poznat po ulozi u seriji 'Na granici'. Zajedno su se pojavili na jednoj modnoj reviji pa su 'pale' fotografije na društvenim mrežama.

U ljeto iste godine zaljubila se u ekonomista iz Vinkovaca, Ivana Brača. Tada se nije odvajala od Slavonca, čak je i posjetila njegove rodne Vinkovce. Veza je potrajala godinu dana.

2016. godine ljubila je menadžera Marija Mesaroša, inače nećaka poduzetnika Luke Rajića (55). Veza je trajala samo nekoliko mjeseci, a Ecija nikad nije otkrila uzrok prekida.

Nakon toga Ivušić je ljubavni život držala dalje od očiju javnosti, a u jednoj objavi koju je na društvenoj mreži podijelila krajem 2017., otkrila je da 'dvije godine dejta sama sa sobom'. Sada je u vezi s Pokrivačem koji je bio četiri godine u braku s Katarinom (34), a imaju kćer Niku (4). 

PRIPAZITE KAD TRAŽITE PARTNERA: Svatko ima samo dva savršena para u horoskopu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'