Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svi joj zavide: Nataša Janjić je upoznala svog idola De Nira

None Foto: Instagram

SKROMNA ZVIJEZDA Holivudska zvijezda Robert De Niro poseban je gost Sarajevo Film Festivala, a naša Nataša Janjić osjećala se kao da sanja dok je gledala legendarnog glumca

Zvali su me na puno mjesta, no oduvijek sam želio doći u Sarajevo. Doveo sam svoje dvoje djece jer sam želio da dožive ovaj grad sa mnom. Čuvat ću nagradu i pamtiti Sarajevo sa zadovoljstvom jer nema puno gradova na svijetu koji su bili hrabri i pokazali srce kad je bilo najpotrebnije, u najtežim trenucima, rekao je legendarni glumac Robert De Niro (72) u Sarajevu.

Oskarovac je u petak navečer preuzeo počasno Zlatno srce Sarajeva za životno djelo. Čim je došao, De Niro je otišao isprobati neka autohtona jela, poput pita, bureka, zeljanice, sarmica, baklava i hurmašica. Razgledao je grad, a navečer se družio s filmašima iz cijele regije. Priliku da upozna holivudskog velikana dobila je i glumica Nataša Janjić (34).

- Nema tog osjećaja kojime mogu opisati trenutak susreta s velikim De Nirom. Zaista za mene nema većeg od njega. Kao najveći fan sam ga zamolila za selfie. Pitao me odakle sam, predstavila sam se, kratko smo se našalili i to je to - rekla je oduševljeno Nataša. Ipak, priliku za druženje naša je glumica dobila i u subotu kad je bila u društvu s njime na ručku.

Kritika Trumpu

De Niro je u subotu imao intervju pred publikom u kazalištu. Govorio je o filmovima, ali i oštro kritizirao Donalda Trumpa.

Komentari (25)
  • Super. Bas ti zavidim. On je baš faca.

    13. 8. 2016,   18:17
  • LEGENDA !!!!!!

    13. 8. 2016,   19:08
  • I mislila sam da će ona ili Zrinka biti te koje će objaviti selfie s njim..

    13. 8. 2016,   18:25