Obavijesti

Show

Komentari 16

Svi nastupi pobjedničkog para: Tara je s Dinom plakala na bini

Svi nastupi pobjedničkog para: Tara je s Dinom plakala na bini
47

Nekad preslatki i talentirani dječak Dino Jelusić i mlada glumica Tara Thaller, pobjednici su showa Zvijezde pjevaju. U osmoj sezoni pjevalo je osam natjecateljskih parova...

VIDEO

Nakon petogodišnje stanke na male ekrane vratio se popularan show 'Zvijezde pjevaju'. Riječ je o BBC-jevu formatu u kojemu pjevači 'uče' poznate osobe, zvijezde, nastupati i pjevati. 

 

Gledatelji emisiju prate od 2. ožujka na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije u terminu od 20 sati. U osmoj sezoni pjevalo je osam natjecateljskih parova. Voditeli su Barbara Kolar i Duško Čurlić, a u žiriju sjedili Miroslav Škoro, Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi i Valentina Fijačko. 

Parovi ove sezone su bili: finalisti Dino Jelusić i Tara Thaller te Bojan Jambrošić i Ashley Colburn, zatim Goran Bošković i Ella Dvornik, Pero Galić i Katarina Strahinić, Ivana Kindl i Krešimir Sučević Međeral, Jelena Radan i Borko Perić, Žanamari Perčić (Lalić) i Frano Ridjan, Antonija Šerić i Krešimir Macan

Nekad preslatki i talentirani dječak Dino Jelusić (26), koji je osvojio Europu pjesmom 'Ti si moja prva ljubav', danas gradi zavidnu glazbenu karijeru. Zvuči i izgleda kao rock zvijezda, a gledatelji su se mogli u to uvjeriti i u emisiji 'Zvijezde pjevaju'. Njegova partnerica je Tara Thaller (21)glumica i zvijezda HBO-ove serije 'Uspjeh'.

U prvoj epizodi showa 'Zvijezde pjevaju' Tara i Dino publiku su osvojili pjesmom 'I can't stop loving you' Michaela Jacksona

- Usred pjesme sam htjela viknuti bravo. Ugodno sam iznenađena s više strana. Tvoje kretanje na sceni je kao da si to tisuću puta napravila. To je prvo, a drugo - izvrstan odabir pjesme - komentirala je Danijela Taru, no dodala kako paru najviše nedostaje kemije. No, unatoč manjku kemije par je osvojio žiri koji im je dao 32 boda.

Amerikanka iz showa 'Zvijezde pjevaju': Moji savjeti za sreću
Amerikanka iz showa 'Zvijezde pjevaju': Moji savjeti za sreću

Na drugom nastupu u zabavnom showu par je stao na pozornicu i zapjevao pjesmu 'Think' Arethe Franklin

- Mene ovo podsjetilo na moju 'Otvor ženo kapiju' - nasmijao je Škoro publiku, dok je Danijela imala samo riječi hvale i njihov nastup opisala fantastičnim. Da su apsolutno oduševili žiri dokazuje i činjenica da su tada osvojili 35 bodova. 

Najmlađi kandidati trijumfirali: Dino i Tara 'rasturili' Molitvom
Najmlađi kandidati trijumfirali: Dino i Tara 'rasturili' Molitvom

Šećer za kraj treće epizode showa bili su Tara Thaller i Dino Jelusić koji su pjesmom 'Islands in the Stream country' osvojili visoka 33 boda i završili prvi na ljestvici. 

- Friško i drugačije, svatko je dodao nešto svoje - izjavila je Danijela, dok je Remi dodala kako joj nedostaje 'wow' efekt.  

U četvrtoj epizodi prvi su nastupili Tara i Dino i pjevali pjesmu 'The Winner Takes It All' grupe ABBA, ali u hrvatskoj verziji 'Jači uzme sve' i tom prilikom osvojili 34 boda.

'Zvijezde pjevaju' vraća se na ekrane nakon 5 godina stanke
'Zvijezde pjevaju' vraća se na ekrane nakon 5 godina stanke

- Mjuzikl je forma koja je jako zanimljiva. Netko nekome opali šamar i počne pjevati. Meni je ovo djelovalo vrlo uvjerljivo i iskreno - rekao im je Miroslav Škoro. 

- Jako me zadivilo to kako se pripremaš za ovu točku. Shvatila sam da ulaziš u emociju što si mi poslije i dokazala. Stvarno mi se jako dopala hrvatske verzija i kako ste to izveli - rekla je Danijela Martinović, a Mirela Priselac Remi je rekla da je sve bilo savršeno.

 

- Tara, ovo je bilo savršeno. Napokon si probila iz slatkice, pokazala si emociju i priču. Prodati pjesmu ovako... - očarana je Remi, ali ipak najinteresantniji komentar imala je Valentina Fijačko koja je dodala kako je vidi na Broadwayu. 

Tijekom svog nastupa, Tara se uživjela u potpunosti i pustila suzu, što se žiriju itekako svidjelo.

- I dok smo bili na probi, znala mi je poteći suza. A sad se nisam mogla suzdržati, samo su mi se slijevale niz lice. Zamislila sam mladi par koji prekida vezu ili da ja prekidam s dečkom i onda je sve krenulo - objasnila je Tara.

Dino i Tara u petoj epizodi su u rockerskoj verziji zapjevali 'Rock and Roll' od Led Zeppelina i oduševili žiri, iako je Remi imala zamjerku.

- Dino je izdominirao, žao mi je da nije bilo više tebe - rekla im je Priselac, dok je Škoro po običaju prednost pred komentarima dao dosjetkama. Dobili su 36 bodova od žirija.

Na šestom nastupu parovi su pjevali dvije pjesme. Dino Jelusić i Tara Thaller prvo su otpjevali 'Dream A Little Dream Of Me' Elle Fitzgerald

- Gledajući vaš nastup govorim kumi Danijeli kako bi ona i ja mogli napraviti ovakav zanimljiv duet. Ostao sam oduševljen, mislio sam da trubu može imitirati samo Tedi Spalato, ali možeš i ti. To je vaša prednost preda mnom i Danijelom. Mi bismo morali uzeti i Tedija pa bi bili trio - našalio se Škoro, a Remi je rekla da je trubica njezin 'as u rukavu'.

- Sviđa mi se kako je bilo dramski i senzualno. Lijepo mi je bilo vidjeti te da uživaš u pjesmi kao da je tvoja autorska. Ti si baš bila unutra sa srcem - dodala je Remi. Pjevački par dobio je sve desetke i maksimalnih 40 bodova.

Za drugu pjesmu, Tara i Dino odabrali su 'Loše vino' Bijelog dugmeta

- Bili ste toliko dobri da mi je čak pljesak u sredini zasmetao. Dino ti si fantastičan pjevač. Toliko sjajan odabir pjesme. Postigli ste jednu takvu energiju između sebe - rekla je Valentina. 

Druga pjesma je kao i prva zaslužila 40 bodova pa su Tara i Dino tada sveukupno osvojili maksimalnih 80 bodova. 

- Izvanserijski, fenomenalno, besprijekorno, čisti tonovi. Danas ubijate, danas je vaš dan. Ova pjesma nije moj đir nimalo, ali sam pomislila da sam ovu pjesmu podcijenila - dodala je Remi.

U sedmoj polufinalnoj epizodi najmlađi par zapjevao je Beatlese i 'Can't Buy Me Love' te izazvao ovacije publike.



- Jako dobro, ali lagali su vam. Danas se sve može kupiti novcem - rekao je Škoro. Remi je dodala da su zreli za nastupe.  Dobili su četiri desetke za svoj nastup. 

- Bila si besprijekorna, Tara. Znala sam da ćete doći daleko - složila se Valentina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:15

U drugom dijelu showa natjecatelji su pjevali pjesmu svog mentora, a Dino i Tara ponovno su se svima svidjeli, izvodeći Dininu staru uspješnicu 'Ti si moja prva ljubav'

- Predivni ste skupa - rekla je Danijela. Valentina je priznala kako je često slušala Dinin CD te davne 2003. godine. 



- Ja sam te godine napisao 'Milo moje', to je bila plodna godina - dodao je Škoro. Mladi par osvojio je tada još jednom maksimalnih 40 bodova te su tako osigurali najbolje ocjene žirija. 

Za posljednju izvedbu, Dina i Tara odlučili su se za pjesmu 'Molitva' Parnog Valjka. To je pjesma koja simbolizira njihov put do finala, odnosno njihovo iskustvo tijekom dosadašnjih sedam emisija. 

- Taru nisam poznavao kada sam došao u show. Rekao sam kolegama: Kakva je to zvijezda kada je njezin mentor poznatiji?'. Divno izgledaš i jako si talentirana. Što god budeš radila, radit ćeš to dobro - rekao je Miroslav Škoro. 

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...