Obavijesti

Show

Komentari 51

'Razvalio' Vanninu pjesmu: Svi pričaju o nastupu Dine Jelusića

'Razvalio' Vanninu pjesmu: Svi pričaju o nastupu Dine Jelusića
6

Dino danas nastupa s popularnom grupom Trans-siberian Orkestra i, kako kaže, živi svoj rock san. Kao jedan od devet pjevača na pozornici, rame uz rame s članovima velikih bendova poput Megadetha

VIDEO

U posljednjoj sinoćnjoj epizodi treće sezone HRT-ove zabavne emisije 'A strana' mlade nade s hrvatske glazbene scene pjevali su pjesme po svom izboru te se prisjetiti pjesama i trenutaka koji su njima obilježili tri sezone popularne emisije.

Veliku pozornost privukao je pjevač Dino Jelusić (26) koji je pjevao Vanninu pjesmu 'Jedina'. Jelusića javnost pamti kao pobjednika Eurovizije za djecu 2004. u danskom Kopenhagenu, s pjesmom 'Ti si moja prva ljubav', a sada već duže 'plovi' rockerskim vodama.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Izvanserijska izvedba. Kapa dolje. Razvalio si kao i uvijek. Ti si genijalac - jedan je od komentara oduševljenih gledatelja. Mnogi su zaključili kako se odlično snašao s pjesmom koja je namijenjena pjevačici. 

Brojni obožavatelji zabavne emisije razočarani su jer je došao kraj sezone, ali i sretni jer, kako kažu, hrvatska glazbena scena ima budućnost. 

Dino danas nastupa s popularnom grupom Trans-siberian Orkestra i, kako kaže, živi svoj rock san. Kao jedan od devet pjevača na pozornici, rame uz rame s članovima velikih bendova poput Megadetha i Whitesnakea, bio je prošle godine na svojoj trećoj turneji koja je zaradila više od 50 milijuna dolara. 

- Prve dvije godine su bile lake, ali ova zadnja turneja me apsolutno skršila. Znali smo imati po 12 koncerata zaredom, u šest dana, po dva nastupa na dan. I nakon tog dvanaestog svi padamo - rekao je Dino za Dnevnik.hr

A Zagrepčanin trenutačno 'igra' na dva fronta. Uspješno kombinira američke turneje s europskima. Na europske odlazi sa svojim bendom Animal drive.

Nepopravljiv je: Dino Jelusić je opet 'zavirio' u Sanjin dekolte
Nepopravljiv je: Dino Jelusić je opet 'zavirio' u Sanjin dekolte

Priznao je i kako je malo nedostajalo da se povuče iz glazbe. Prekretnica je bila upravo poziv na audiciju za ulazak u postavu jednog od najvećih rock sastava.

- Imao sam faza, došao bih doma, ne bi uopće ni pogledao klavijaturu, ne bih uopće razmišljao da idem pisati pjesme, a i moji roditelji koji su jako puno truda uložili u to sve također, su rekli da ne vide više smisao, osim da odem u totalno drugom smjeru. Nekako bila je neka polu-depresija, tamo krajem 2015. godine. Više nije bilo ni svirki, bend se polu raspadao, i onda je uletio poziv za Trans-siberian Orkestar, otkrio je Dino za Dnevnik.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin