Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svi se prijavite na 'Videostar', YouTube je tvoja budućnost!

None Foto: Danijel Berkovic/PIXSELL

Da je toga bilo prije 15 godina, odmah bi se prijavila. Iskoristite priliku i postanite YouTube zvijezda, poručuje Slađa. Ako misliš da bar tvoj prijatelj ima šanse, 'cinkaj' ga i zaradi 1000 kuna

Ne sjedite kod kuće, pokažite svoj talent i svi se prijavite na JoomBoos ‘VideoStar’, rekla je Slađana Petrušić Slađa iz legendarne “Noćne more” Željka Malnara.

Najzabavniji on line talent show “Videostar” traži zvijezdu, a Slađa zna zašto se treba prijaviti.

Foto: Danijel Berkovic/PIXSELL

- Da je toga bilo prije 15 godina, odmah bi se prijavila. Iskoristite priliku i postanite YouTube zvijezda. Budućnost je tamo. Nekad davno nitko nije vjerovao u nešto takvo, ali za godinu dana tko zna, možda neće biti klasične televizije – kaže.

Foto: JoomBoos

Snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte ga na YouTube i stavite na public ili unlisted. Pošaljite ga na videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood.

Osim minglanja sa zvijezdama, osvoji i statuu vrijednu 10.000 kuna te super ugovor s JoomBoosom, a ako mislite da je vaš prijatelj materijal za 'Videostar', cinkajte ga, jer ako dođe u finale - osvojit ćete 1000 kuna.

Tema: JoomBoos

Komentari (10)
  • Zašto djeci ispirete mozgove i namećete krive vrijednosti ? Jednoj maloj iz mog mjesta od 15 godina dečko ( 28 godina) dao novac da bi povećala usnice . Inače, ona po drugi put ponavlja 8 razred . Veli da se sada živi od izgleda i da neće dalje u školu. Hebale vas te vaše mreže koje bolešćurine na njima propagirate !!!1

    4. 10. 2017,   10:10
  • o kakvoj je lijepoj budućnosti riječ, nek me netko prosvijetli

    4. 10. 2017,   13:21
  • Pa sto je njoj to sa facom?

    4. 10. 2017,   13:06