Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Svi se žele slikati sa mnom, poput holivudske zvijezde sam'

None Foto: Facebook 8

Pusa, lijepo moji obožavatelji, falite mi, ali vidimo se, obavijestila je fanove. Mnogi su se ponadali da bi mogli uskoro vidjeti Paulinu ponovno na malim ekranima.

Paulina Tomičić (37) ispala je iz showa 'Ljubav je na selu' na žalost brojnih fanova. Paulina uživa u novostečenoj slavi pa sa svojim obožavateljima svakodnevno komunicira putem društvenih mreža.

- Dragi moji moja županija Sisačko moslavačka je ponos ljudi, djeca svi se žele slikati sa mnom, ponosna sam što živim u u ovoj županiji jer ljudi znaju da je to šou, volim vas - napisala je Paulina.

PAULINA IZ 'LJUBAVI NA SELU': 'Udala sam se za bivšeg jer mi ga je bilo žao, stalno je plakao'

- Pusa, lijepo moji obožavatelji, falite mi, ali vidimo se - obavijestila je fanove. Mnogi su se ponadali da bi mogli uskoro vidjeti Paulinu ponovno na malim ekranima. 

Paulina se pohvalila i da se 'ponovila' te da je kupila nekoliko bundi.

- Ja kao da sam holivudska zvijezda, postala sam preko noći slavna ljubim vas sve koji komentirate - komentirala je Tomičić.

Hejterima je poručila 'svi koji ste ljubomorni, a ima vas jako puno, poljubite me u ovu moju lijepu guzu'.

Podsjetimo, iz showa ju je izbacio farmer Jovan Karapandža (31). Gledatelje je to šokiralo jer su Paulina i Jovan bili jako prisni tijekom prvih par epizoda, ljubili su se, a šuška se da je među njima bilo i nešto više. Netom nakon ispadanja, Paulina je Jovana prozvala dvoličnim.

Foto: rtl

- Bilo je dobro dok je trajalo. Prepuštam ti ove cure. Najružnije od svega je što je jako lagao drugim curama. Cure su mlade. Mene ne može i nije mogao prevariti. Jednostavno, bojim se za one druge cure. One tri. Jer su mlade - rekla je Paulina Jovanu.

MALO SE POPILO... Pao prvi 'seks na selu'? Jovan i Paulina izgubili se kod bazena

 
- Želim da ovaj mladi gospodin Jovan koji je vrstan tehničar da pokaže ovim mladim curama, kao i meni. Da ima velikog konja. Dvoličan je i želi samo avanture i žao mi je ovih cura. Sve mlade i neiskusne i očekuju ljubav. A to od njega neće dobiti. Vidjele su da je bio sa mnom. Što smo radili, radili smo. Žalosno je da skupljaju tuđe otpatke - zaključila je Paulina.
 

Pratite nas na našem Instagram profilu!  

BOLJE DA NISU SKUPA: Ovi horoskopski parovi se međusobno varaju iza leđa, nema šanse da uspiju

Komentari (111)
  • blago onome tko se slika s tobom,mene bi bila sramota stajati pored takve glupe i ruzne zene

    10. 2. 2019,   16:45
  • Ovako laku ženu još nismo imali prilike vidjeti

    10. 2. 2019,   16:58
  • ajde zeno prestani se sramotiti i zenski rod opcenito..

    10. 2. 2019,   17:05