Obavijesti

Show

Svi su pozvani na najbolji party samo 20 minuta od Zagreba

Svi su pozvani na najbolji party samo 20 minuta od Zagreba
1

Gradonačelnik Samobora, Krešo Beljak poziva sve Samoborce, Zagrepčane, goste iz Zagrebačke županije i sve ljude dobre volje na "Open Air Festival", koji se održava u Samoboru 1. i 2.7.

"Grad Samobor zaslužuje ovakav festival zbog mnogih prednosti koji ga krase, samo 20 minuta udaljeni smo od Zagreba, 5 minuta od granice sa Slovenijom, lokacija Vugrinščak podno Starog grada je idealna za ovakav tip događanja. Jako nam je drago što je Samobor ponovno kročio na scenu zabavnih događanja te ovim putem pozivam sve da dođu besplatno na festival i ponesu novo lijepo iskustvo iz Samobora! Mi u Samoboru volimo reći: Ljeto zaista počinje u Samoboru! "- ovim je riječima gradonačelnik grada Samobora pozvao sve zainteresirane na Open Air Festival.

Dođite i od 1. srpnja u 20 sati uživajte u vratolomijama na Red Bull jump boxu uz RNB zagrijavanje. Na glavnoj pozornici smjenjivat će se DJ-evi; Refox, Mark Ridder, Loky, a nakon njih nasvljaju u house ritmu Golddiggers, Dj Adriano Fuerte i gosti. Partijajte sve do dva ujutro! 

Sljedećeg dana nastupa cirkusko-kazališna skupina Traumatic Arts, bit će i street workouta i gatronomskog showa. Nakon toga nastupaju (redom) Marko i Darko, Jazzavci, 4head, Lula mira, Sunnysidersi i The Second Hand Band. 

Navečer se rashladite na pool partyu uz DJ dvoboje i atraktivne plesačice i plesače te brojne goste.

Prati rubriku Samobor Open Air u kojoj donosimo više informacija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Rock, blues, jazz & funk pod zvjezdanim nebom Vugrinščaka
Samobor Open Air

Rock, blues, jazz & funk pod zvjezdanim nebom Vugrinščaka

Oni koji su prošetali do Vugrinščaka prošle subote osim u kartingu, sportu, pool partyju i bogatoj gastronomskoj ponudi mogli su uživati u vrhunskom rock, blues i jazz-funk koncertnom programu.

Zabava na vrhuncu: Samobor Open Air je bio hit vikenda
SVI SU UŽIVALI

Zabava na vrhuncu: Samobor Open Air je bio hit vikenda

LUDNICA U SAMOBORU Zadnjeg dana četverodnevnog festivala vozio se karting, igrao badminton i odbojka na pijesku te plesalo do zore
Posjetitelje na Samobor Open Air-u očekuje provod do jutra
VRHUNSKA ZABAVA

Posjetitelje na Samobor Open Air-u očekuje provod do jutra

Veliko finale Samobor Open Air-a na Vugrinščaku startalo je jutros od 9:00. Party traje do ranih jutarnjih sati. Ulaz je besplatan