Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sviđa joj se: Monica Bellucci dolazi u 'napast' uz D. Craiga

None Foto: Reuters/Pixsell 8

Talijanska glumica je najstarija Bond djevojka do sada. S kolegom, Danielom Craigom, ima seksi scena u kojima je, kaže, uživala jer joj je glumac vrlo privlačan

Umirem od treme svaki put kad moram biti intimna s kolegom pred kamerama, ali s Danielom nisam imala takvih problema. Toliko je zgodan i pristupačan da se uopće nisam osjećala kao da glumim, kaže Monica Bellucci (51).

Talijanska ljepotica, koju smo gledali u holivudskim hitovima 'The Matrix Reloaded', 'The Matrix Revolutions' i 'Pasija', postala je najstarija Bondova djevojka u filmu 'Spectre'. Legendarni tajni agent je dosad zavodio 20-godišnjakinje, a nastarija glumica bila je Honor Blackman, koja je u ulozi Pussy Galore u 'Goldfingeru' iz 1964. imala 38 godina.

- Bond je pogrešno shvaćen od većine ljudi, čak i od glumca koji ga glumi. Uopće ne doživljavam kao usamljenog seksistički nastrojenog lika. To što nije vjeran nije nimalo čudno. Teško je pronaći srodnu dušu s kvalitetama koje odgovaraju pojedincu - kaže Bellucci. Dodaje da bi i njoj bilo teško biti vjerna kad bi je u napast doveo zgodni muškarac poput Daniela Craiga (47). 

Komentari (18)
  • Privlačan.... Pa što sam ja onda u pi tri ? Mene bi pojela ko Toblerone, polomila bi me, komadić po komadić.

    13. 10. 2015,   09:20
  • Dobra reklama za film... Neće izjaviti da joj je bio odvratan već upravo ovako nešto da nas zaintrigira

    12. 10. 2015,   20:11
  • Monica mi amore,mucho bi te ljubio.

    12. 10. 2015,   20:09