Obavijesti

Show

Komentari 43

Svijet se sprda: Slovenci su iz Avatara, a Australka je četka

Svijet se sprda: Slovenci su iz Avatara, a Australka je četka
15

Prijašnje pobjednike Eurosonga Conchitu Wurst, Månsa Zelmerlöwa, Gali Atari, Eleni Foureiru i Verku Serdjučku korisnici Twittera su prozvali europskim Osvetnicima...

VIDEO

Za vrijeme finala Eurosonga, kao i prijašnjih godina, društvene mreže su se 'zažarile' od šala na račun glazbenika koji su se borili za najbolju pjesmu. 

Nismo se proslavili: Roko je na 14. mjestu od njih ukupno 18
Nismo se proslavili: Roko je na 14. mjestu od njih ukupno 18

Estonac Victor Crone (27) pjevao je 'Storm', a iako se nije previše trudio oko scenskog nastupa, izgledom je mnoge podsjetio na Princa Šarmera iz animiranog filma Shrek. 

Sjevernu Makedoniju predstavljala je Tamara Todevska (33) s pjesmom 'Proud'. Njezino prstenje na ruci neke je fanove glazbenog spektakla podsjetilo na Rukavicu beskraja iz filma Osvetnici. 

Dok su drugi Tamarinu haljinu za nastup u finalu usporedili s onom princeze Elze iz animiranog filma Snježno kraljevstvo. 

- Koja od njih ju bolje nosi? - našalili su se korisnici Twittera. 

Duo iz Maribora Zala Kralj Gašper Šantl s pjesmom 'Sebi' predstavljali su Sloveniju.

 

Njihov jednostavni scenski nastup s plavom svjetlošću mnoge je podsjetio na scenu iz znanstvenofantastičnog filma Avatar. 

Nizozemska slavi: Duncan je 'pokorio' Eurosong i pobijedio
Nizozemska slavi: Duncan je 'pokorio' Eurosong i pobijedio

Rus Sergey Lazarev (36) pjevao je 'Scream', a njegov scenski nastup s efektima kiše asocirao je korisnicu Twittera na žapca Kermita koji stoji ispred prozora i promatra kišu. 

Predstavnik San Marina Serhat (54) nastupao je s pjesmom 'Say na na na'. Zbog ćelave glave, prozvali su ga Mr. Properom, likom iz reklama za sredstva za čišćenje. 

- Sjećate se Mr. Propera? Ovo je on danas. Osjećate li se staro sada? - našalila se Stannis iz Njemačke. 

Predstavnica Australije Kate Miller-Heidke (37) 'lebdjela' je na pozornici dok je pjevala 'Zero Gravity'. Pjesmu je napisala sa svojim suprugom Keirom, a govori o post porođajnoj depresiji. Njezin je bajkoviti nastup korisnicu društvene mreže asocirao na reklamu s četkom za čišćenje. 

Grkinja Katerine Duska (29) nastupala je s pjesmom 'Better Love'. Njezin scenski nastup bio je upečatljiv, ali Lauren Taylor iz Velike Britanije komentirala je kako konstrukcija na bini izgleda kao Shrekova kočija u obliku luka. 

Prošlogodišnja pobjednica Netta Barzilai (26) zapjevala je 'Nana banana' u show programu. No, korisnike interneta nije podsjetila na bananu već na veliku žutu pticu, jednu od glavnih likova iz dječje serije 'Ulica Sezam'. 

Iako je  Madonna (60) bila najavljivana kao najveća zvijezda večeri, svojim falšanjem pjesme 'Like a Prayer' razočarala je gledatelje. Našalili su se kako izgleda kao lošija verzija onoga što vam je stiglo narudžbom preko interneta, a razočaralo vas uživo... Bolja verzija bila je Lady GaGa (33). 

Prijašnje pobjednike Eurosonga Conchitu Wurst, Månsa ZelmerlöwaGali AtariEleni Foureiru i Verku Serdjučku korisnici Twittera su prozvali europskim Osvetnicima. 

Naš predstavnik Roko Blažević (19) nije izborio finale s pjesmom 'The Dream', ali nije ni on prošao bez komentara u drugoj polufinalnoj večeri. Mnoge je nastup podsjetio na reviju brenda Victoria's Secret u kojoj su manekenke šetale sa zlatnim krilima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Eurosong 01:49

BURNA VEZA MEGHAN I HARRYJA: Zaljubili su se na prvi pogled, a rođenje djeteta ih je zbog ovoga promijenilo

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...