Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sviličiću i Vanji ni kiša nije mogla pokvariti vjenčanje

None Foto: A. Kreutz

Redatelj filma “Armin” Ognjen Sviličić (36) oženio se nakon pet godina veze s redateljicom Vanjom Juranić (33) u crkvi Svetog Ivana Krstitelja

Ognjen i Vanja bračne su zavjete izgovorili prošlog petka u zagrebačkoj crkvi Svetog Ivana Krstitelja na Novoj Vesi. Unatoč kiši koja je neprekidno lijevala cijeli dan i neuobičajeno hladnom vremenu za početak rujna, mladenci su bili opušteni i dobro raspoloženi. Vanja je bila odjevena u ružičastu vjenčanicu kreatora Zorana Mrvoša, a na nogama je imala srebrne sandale.
Do oltara ju je dopratio otac Nenad Juranić, a tamo ju je u elegantnom Bossovu odijelu čekao Ognjen. Sviličiću je kum bio dugogodišnji prijatelj Vedran Šamanović, filmski snimatelj koji je snimio sve Ognjenove filmove osim “Armina” jer je nekoliko dana prije početka snimanja pao i slomio nogu. Vanji je kuma bila Vedranova supruga Sanja, znanstvenica na Fakultetu rudarstva u Zagrebu. Među 60-ak uzvanika bili su i redatelji Branko Schmidt i Tomislav Erceg te glavni glumci filmova “Oprosti za kung fu” i “Armin” Filip Radoš i Emir Hadžihafizbegović. Mladenci su dan nakon svadbe otputovali na bračno putovanje na otok Šipan.

Komentari (1)
  • sretno

    14. 9. 2007,   08:34