Obavijesti

Show

Komentari 48

Tajanstvena cura Livakovića: Ona je dvojnica Meghan Markle

Tajanstvena cura Livakovića: Ona je dvojnica Meghan Markle
15

Helena Matić, vjerojatno javnosti najmanje poznata djevojka našeg reprezentativca izgledom, nogometne fanove, nevjerojatno podsjeća na britansku princezu od Sussexa, Meghan Markle

VIDEO

Nogometni reprezentativac Dominik Livaković (23) u vezi je sa 'Zagrebačkom pahuljicom', klizačicom Helenom Matić (24), a sudeći po njihovim fotografijama na društvenim mrežama njihova ljubav 'cvijeta'. Kako se Livaković nalazi u Rusiji na Svjetskom prvenstvu, ona mu se odlučila pridružiti i navijati s tribina.

- Helena mi jako nedostaje kad smo razdvojeni zbog sportskih obveza. Iako nismo dugo zajedno, puno toga veže me za nju - rekao je Dominik za IN Magazin početkom godine, a sada im je godinu dana od kada su započeli ljetnu romansu i pretvorili ju u romantičnu i sretnu vezu.

Mnogi su nogometni fanovi ovih dana komentirali po društvenim mrežama kako ih Helena izgledom nevjerojatno podsjeća na britansku princezu od Sussexa, Meghan Markle (36).

Zagrepčanka je slobodno vrijeme posvetila umjetničkom klizanju, a kliže u klubu 'Zagrebačke pahuljice' s kojim je odradila više od 75 nastupa. Završila je Gornjogradsku gimnazijsku srednju školu, a trenutno studira industrijski dizajn na TTF-u & Cruzu.

- Preko dana najčešće nosim tenisice, samo za izlazak obujem visoke pete - izjavila je prije dva mjeseca kada ju je kamera ulovila kako šeće zagrebačkim ulicama u kombinaciji tenisica i kariranih hlača.

Dominik i Helena zajedno putuju svijetom, a njihov pas Cruz, križanac sibirskog haskija i pomeranskog špica, im je, kako kažu, kao dijete koje s klizačicom gleda utakmice dok je nogometaš u Rusiji. 

Zaljubljeni par Božić je dočekao u Parizu, gdje su uživali u svim čarima francuskog glavnog grada. Prije nego li je Livaković otišao u Rusiju, proveli su nekoliko dana i u Abu Dabiju gdje su dočekali i Novu godinu.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni