Obavijesti

Show

Komentari 37

'Tajna dugog života su votka, hot dog i prženi krumpirići'

'Tajna dugog života su votka, hot dog i prženi krumpirići'
9

Glumica je prošli rođendan proslavila na setu serije 'Young and Hungry'. Kolege joj se ne mogu prestat čuditi dok 'trčkara' uokolo i uvježbava scene poput trostruko mlađih kolega

VIDEO

Betty White se prije pet godina našla u Guinnessovoj knjizi rekorda kao glumica s najduljom karijerom. White glumi već 78 godina. Davne 1939. se zaposlila na radiju jer su je na audicijama odbijali s izgovorom da 'nije fotogenična'. Tek je osamdesetih ostvarila ulogu karijere u seriji 'Zlatne djevojke'. 

Živopisna glumica danas slavi 96. rođendan. Betty najviše pitaju koja je tajna dugog života, a ona ima pomalo neobičan 'recept'. 

- Ne jedem doručak, za ručak jedem sendviče. Obožavam hot dog i pržene krumpiriće, a sve zalijem dijetalnom Coca Colom. Svake večeri popijem jednu čašu votke, a više od toga popijem jedino kada se nađem s prijateljima - kaže Betty koja uživa u činjenici da je i dalje zaposlena. Naime, kada nije u televizijskom studiju ili na setu neke serije, Betty i dalje volontira u losanđeleskom Zoološkom vrtu. 

Prošli rođendan, glumica je proslavila na setu serije 'Young & Hungry'.

- Trčkarala je po setu i uvježbavala scene, to je zaista impresivno. Navečer je otišla na party s najbližim prijateljima - rekle su njezine kolegice.  

Osim što radi punom parom, jede i pije ono što voli, White kaže da je za njen dug život zaslužan i optimizam.

- Znam da zvuči otrcano, ali uvijek nastojim vidjeti smiješnu stranu svega dobrog i lošeg. Brzo mi dosade ljudi koji se žale na sve, to je takav gubitak vremena - rekla je Betty povodom svog rođendana. 

White, koja je tijekom duge i bogate karijere radila s nekim od najvećih imena u showbizzu, još uvijek ima jedan neispunjeni san. 

Friars Club Roast Betty White - New York

- Mislim da bi bila jako dobra ideja da glumim s Robertom Redfordom - kazala je White kojoj je suprug Allen Ludden umro 1981. od raka. Sama nikada nije imala djece, ali je pomajka Luddenovo troje djece. 

Nakon toga se nije udavala jer, kako kaže, 'ako si imala najboljeg, što ćeš s bilo kim drugim?'. No Betty nije sramežljiva kada su u pitanju muškarci. Nedavno je izjavila da voli 'starije muškarce', a mnoge je nasmijala svojom reakcijom gostujuću u emisiji Conana O'Briena, kada je pored nje sjedio Jason Momoa (38). 

 

Betty je poznata po tome što se voli šaliti i na vlastiti račun, pa je 2011. s pjevačicom Lucianom zapjevala njezin singl 'I'm Still Hot'. 

 


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama