Obavijesti

Show

Komentari 365

Tajna ljepotica iz pulske Arene studira teologiju i voli filmove

Tajna ljepotica iz pulske Arene studira teologiju i voli filmove
3

Otkrili smo identitet ljepotice koje je na filmski festival u pulsku Arenu došla u grudnjaku, odnosno u topiću. Ime joj je Sonja, iz Rovinja je, ali studira u Zagrebu

VIDEO

Volim se igrati s modom i nositi ekstravagantne kombinacije. Starija publika na pulskom festivalu gledala me je u čudu jer sjedim u topiću i nije im baš bilo jasno, dok je mladima moj outfit bio super. Riječ je o klasičnom topu iz kolekcije H&M-a, koji volim kombinirati uz hlače i suknje, rekla je Sonja Sabol (24), studentica teologije, koja je bila vruća top tema u pulskoj Areni.

Iako dolazi iz Rovinja, trenutačno živi u Zagrebu gdje pohađa fakultet. Kaže kako će joj ovo ljeto biti radno jer puno uči i sprema važne ispite, a u pauzama se voli zaletjeti na filmski festival.

- Obožavam gledati filmove i svake godine dolazim u Pulu na festival. Od glumica najviše volim Angelinu Jolie jer je predivna žena i dobra glumica. Gledala sam sve njezine filmove. Čak mi kažu da joj sličim, a to mi je veliki kompliment. Najdraži film mi je 'Gospodin i gospođa Smith'. Od glumaca volim Gorana Višnjića, Radu Šerbedžiju, Roberta De Nira, Ala Pacina i Brada Pitta - rekla je studentica Sonja. Sad nema previše vremena za izlaske s prijateljicama i provode u noćnim klubovima, ali nahvalila je svoje profesore.

- Na trećoj sam godini Teološkog fakulteta ‘Matija Vlačić Ilirik’. To je najbolji fakultet, s profesorima koji su predani svojem radu i od kojih sam mnogo naučila na nastavi, ali i izvan nje - zaključila je Sonja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sprema se za premijeru Matanićeva filma 'Zvizdan', koji želi pogledati s majkom.

- Areni treba odati počast i diviti joj se jer su tu nekoć hodale prelijepe žene u ekstravagantnim toaletama. Nekad je to bilo svečano mjesto pravih borbi, a danas je to samo kulturna manifestacija - rekla je Sabol. Dodala je da na festivalu neće više zbunjivati publiku svojim izgledom još jednu noć. 

Dok je bila mlađa, Sonja je bila fotomodel pa se tako s 15 godina slikala za tinejdžerski časopis, a prije tri godine se razgolitila i slikala kao francuska sobarica za časopis za muškarce. Natjecala se i u regionalnom izboru ljepotica, a 2010. glumila je zavodnicu u spotu pulskog glazbenika Mor Rolla i Željka Banića Baneta iz Songkillersa. 

O ljubavnom životu ne voli previše razgovarati osim što je otkrila da u njezinu životu postoji netko koga voli. Kako doznajemo, dečko joj je markantni Makedonac, s kojim voli putovati. Sonja kaže da nije očekivala toliko pozornosti zbog odjevne kombinacije, ali joj je sve ispalo jako simpatično.

- Inače sam vjerna vaša čitateljica i kad sam došla na kiosk, šokirala sam se ugledavši svoju sliku. Cijeli dan mi je zvonio mobitel i pristizale su mi poruke - rekla je studentica Sonja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 365
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama