Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tajna plus size modela: Koriste umetke kako bi izgledale deblje

None Foto: Instagram; 11

Željeli su da se udebljam, ali to sam odbila. Zatim su tražili da ispod odjeće nosim jastučiće s pjenastim dijelovima koji bi je učinili većom, a nekad bi čak tražili da stavim dva sloja jastučića, prisjeća se Lauren Frederick

Dok jedni smatraju kako plus size modeli razbijaju predrasude o savršenim konfekcijskim brojevima i idealnom izgledu tijela, drugi misle kako punije djevojke ne bi trebale ulaziti na modnu scenu. No, o pravoj istini progovorila je Lauren Frederick (27) koja se modelingom počela baviti prije sedam godina. 

NE MARI ZA PROZIVKE Plus size Iskra: 'Besramno je polugola šetala Hollywoodom'

- Kad sam krenula sa snimanjima govorili su mi da sam predebela. Nisu bili zadovoljna time što su mi bokovi preširoki, trbuh nedovoljno udubljen, a bedra bujna - prisjeća se Lauren koja je vrlo brzo nakon toga počela raditi kao plus-size model. No, nakon nekog vremena "modeling stručnjaci" ponovno nisu bili zadovoljni s Laureninom veličinom. Naime, nije bila dovoljno velika.

Foto: Dario Šimović/Facebook

- Željeli su da se udebljam, ali to sam odbila. Zatim su tražili da ispod odjeće nosim jastučiće s pjenastim dijelovima koji bi je učinili većom, a nekad bi čak tražili da stavim dva sloja jastučića. Prijatelji su mi rekli da uopće nisam toliko debela. Činilo mi se kao da lažem o svojim kilogramima - objasnila je te nadodala kako ne zna gdje se takvi jastučići mogu nabaviti jer ih je dobivala od agencija za koje je snimala. 

Foto: Instagram/orijent

'SELJANČICA' NA SIJENU 'Ovo je pornografija': Plus size Ashley izgrdili zbog dekoltea

Britanski Channel 5 nedavno je prikazao dokumentarac "Curvy Girls Stripped Bare" koji govori i o drugim prljavim tajnama plus-size modela čije je tržište vrijedno preko 30 milijardi kuna, a najpoznatiji modeli poput Ashley Graham (31) i Tess Holiday (33) po snimanju znaju zaraditi i 160.000 kuna. 

Foto: Instagram/orijent

Komentari (13)
  • tako i ja plus size model! ubacim po ljeti u kupace umetak, izgleda da macan ima 25 centimetara!

    6. 12. 2018,   20:30
  • Tajna pak onih kostura je tri prsta u grlo.

    6. 12. 2018,   21:05
  • Bome onoj nasoj debeloj luciji ne trebaju umeci. Visoka 150 a ima negdje 120 kila, cak ju fotosopaju da bude manja.

    6. 12. 2018,   21:08